Banner
hexa-extra-small-shape-blue Uitgelicht
hexa-extra-small-shape-blue Sales Cloud

Marketing en Sales Alignment: 6 tips voor succes

Een goede samenwerking tussen Marketing en Sales is cruciaal om de omzet en impact van de organisatie te vergroten. Marketing en Sales moeten elkaar goed begrijpen en hun inspanningen op elkaar afstemmen om de gestelde doelen te behalen. Het afstemmen van deze afdelingen en activiteiten wordt Marketing en Sales alignment genoemd. Deze alignment is van essentieel belang voor het succes van een bedrijf. In dit artikel geeft Ruben een aantal tips om Marketing en Sales alignment binnen jouw organisatie te verbeteren en hoe dit kan helpen om uiteindelijk de verkoop te stimuleren.

Banner
hexa-extra-small-shape-blue Uitgelicht
hexa-extra-small-shape-blue Sales Cloud

Wat een CRM-systeem voor het MKB kan betekenen

Heb jij een MKB en ben je benieuwd of een CRM-systeem iets voor jou is? Vraag jij je wel eens af of een CRM-systeem ook geschikt is voor kleinere bedrijven? Lees dan verder. Je vindt hier alle informatie die jij als MKB’er nodig hebt omtrent CRM.

Banner
hexa-extra-small-shape-blue Uitgelicht
hexa-extra-small-shape-blue Sales Cloud

Vijf Sales Cloud functionaliteiten die elke Salesmanager nodig heeft

Sales Cloud, de verkoopapplicatie van Salesforce, is waarschijnlijk het bekendste en meest gekozen Salesforce product uit het totale aanbod van cloud-based producten. Met Sales Cloud werken salesteams in één systeem om informatie op te slaan en interacties te registreren. Hierdoor creëren organisaties een 360 graden klantbeeld dat uiteindelijk leidt tot het sluiten van meer deals. Helaas wordt vaak niet het maximale uit Sales Cloud gehaald of worden functies niet volledig benut. In het onderstaande artikel geven we onze kijk op vijf belangrijke Sales Cloud functies voor Sales Managers.