Banner

Talloze Excel spreadsheets en losgekoppelde systemen behoren écht tot het verleden. Verplaats je Accounting naar het Salesforce platform en werk vanuit één waarheid binnen de organisatie. Verplaats het volledige proces van lead tot cash op één platform en creëer een 360 graden klantbeeld, van eerste marketinginteractie tot en met het boeken van de factuur. Jouw front- en backoffice zijn nog nooit zo verbonden geweest.

Icon

Betrouwbare, Financiële rapportages

Werk vanuit één platform en genereer binnen een paar klikken de juiste, real-time rapportages voor jouw organisatie.

Icon

Front- en Backoffice integratie

Voorkom datasilo's en creëer gedeelde verantwoordelijkheid binnen jouw organisatie. Verbind de front- en backoffice voor volledige transparantie in de data.

Icon

Eén platform, één waarheid

Creëer op een flexibele manier betrouwbare financiële rapportages voor jouw organisatie. Werk vanuit één platform en creëer één waarheid.

Certinia Accounting implementatie van A tot Z. CBEE Remarkable ondersteunt in alle stappen.

Onze Remarkable Aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Certinia Accounting
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruiker

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van lead tot cash, van eerste marketinginteractie tot aan het boeken van de factuur. Wij verzorgen FFA implementaties toegespitst op de interne processen van jouw organisatie. Samen combineren we de kracht van Salesforce en Certinia om een volledig 360 graden klantbeeld te creëren. 

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en Certinia.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Certinia integreert met vele bekende applicaties.

Naast dat Certinia eindeloze native oplossingen biedt, koppelt het met vele bekende applicaties.

Zo helpen we andere klanten met de kracht van Certinia.

IG&H stoomt zich klaar voor de toekomst met Certinia.

Banner
1  / 1

Ook benieuwd hoe je Certinia Accounting kan laten werken voor jouw organisatie?

Banner

Bart Blokzijl

Mede-eigenaar & Certinia Lead

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link