IG&H stoomt zich klaar voor de toekomst met Certinia.

Als toonaangevend onafhankelijk digitaal transformatiebedrijf in Nederland creëert IG&H waarde door een combinatie van digitale kwaliteiten en diepe sector kennis. Dit doet de organisatie voor klanten in de financiële dienstverlening, gezondheidszorg en detailhandel. Door CBEE Remarkable in te schakelen vond de organisatie een partner met de expertise, vaardigheden en mentaliteit en visie om te helpen bij het runnen en door ontwikkelen van het platform voor toekomstige groei en internationale expansie.

Banner

Deze case is ook te vinden als Customer Story op de website van Certinia

Een groeiend bedrijf beter beheren

Sinds de oprichting in 1988 is IG&H gestaag uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke bedrijfsadviesbureau in Nederland. Sterker nog, de organisatie is ten opzichte van 2018 meer dan verdubbeld in aantal fulltime werknemers en bijna verdubbeld in omzet. Terwijl IG&H binnenlandse en internationale expansie blijft nastreven, moest het toewerken naar het beheren en aansturen van de organisatie vanaf één platform met verbeterd zakelijk inzicht.

Samenwerken voor succes

Na de initiële implementatie moest IG&H Salesforce en Certinia optimaliseren en de basisprocessen verder standaardiseren om het platform zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de processen. IG&H ging een samenwerking aan met CBEE Remarkable om het platform door te ontwikkelen.

CBEE Remarkable beschikt over uitgebreide kennis en kunde over de oplossingen van Certinia.

CBEE Remarkable haar pragmatische, teamgerichte en resultaatgerichte aanpak was precies wat IG&H zocht bij het creëren van een sterke basis voor het zakelijk succes van de toekomst. Het uitgangspunt voor elke oplossing is schaalbaarheid en zoveel mogelijk werken met gestandaardiseerde, out of the box oplossingen.

Eén bron van waarheid creëren

In eerste instantie verplaatste IG&H haar financiële processen naar het Salesforce-platform door Certinia PSA en Accounting te implementeren. Deze transitie was de eerste stap in het creëren van een 360 graden klantbeeld en één bron van waarheid. Daarmee begon ook het proces om een “connected business” te creëren – van eerste marketinginteractie tot factuurboekingen –  op één centraal platform. Op haar beurt optimaliseerde IG&H de financiële processen, verbeterde het haar datamanagement, kreeg het real-time inzicht in het bedrijf, en kan het de professionalisering binnen het gehele bedrijf beter aansturen. Na de initiële implementatie vervolgde CBEE Remarkable de platformontwikkeling door Salesforce en Certinia verder te optimaliseren voor IG&H. In de samenwerking maakt IG&H voor elke requirement een User Story aan die betrekking heeft op de wensen, eisen en tijdlijn. Een sleutel ingrediënt voor een soepele en snelle oplossing en implementatie. IG&H waardeerde de Remarkable werkwijze: “Een creatieve, probleemoplossende aanpak en frisse ideeën gericht op het leveren van meetbare resultaten resultaten afgestemd op de behoeften van IG&H.”

Banner

Automatische btw-compliance

 

Toen IG&H een btw-oplossing nodig had om de groeiende internationale aanwezigheid te dekken, breidde CBEE Remarkable de btw-mogelijkheden van Certinia uit om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van de organisatie. De uiteindelijke oplossing is een eenvoudige, robuuste, geautomatiseerde btw-stroom die IG&H’s Certinia facturatie proces ondersteunt. Hiermee voldoet het bedrijf aan de btw wet- en regelgeving zonder manuele interventie, waardoor IG&H nu efficiënt zaken doet met buitenlandse bedrijven.

Toekomstbestendig ondernemen

IG&H is in staat om verdere internationale expansie na te streven en haar aanwezigheid in de regio te verstevigen. Op basis van de huidige, succesvolle samenwerking kijkt IG&H uit naar een langdurige samenwerking waar het bedrijf de kracht van Salesforce en Certinia nóg verder wil benutten.

Wil jij jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst met de kracht van Certinia?

Banner

Bart Blokzijl

Mede-eigenaar & Certinia Lead

Zo helpen we andere klanten met groeien.

APH Group: Optimalisatie van Wereldwijde Agrarische Bedrijfsprocessen met Salesforce

Banner
1  / 7

Nextview presteert met Certinia, verbetert operaties en bereikt een vermindering van 30% in wekelijkse vergaderuren.

Banner
2  / 7

Salesforce als Katalysator voor Groei: Het Succesverhaal van MedEnvoy Global

Banner
3  / 7

Hoe VRelax van Start-up naar Scale-up ging met Salesforce

Banner
4  / 7

BigMile: Dé standaard in CO2 footprint optimalisatie

Banner
5  / 7

Het lid volledig centraal met Salesforce voor VNO-NCW MKB Noord

Banner
6  / 7

Loepzuivere administratie en één centraal platform voor Nokavision met Salesforce.

Banner
7  / 7

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link