Banner

Integreer Salesforce met het applicatielandschap van jouw IT organisatie om eenvoudig op te schalen in de toekomst. Bespaar kostbare tijd door samen te werken op één platform en lever zo een optimale prestatie bij jouw klanten door een optimale informatievoorziening. Benut de geavanceerde automatiseringen van Salesforce en maak direct gebruik van de nieuwste functionaliteiten om de productiviteit te verhogen binnen jouw afdelingen. Ontdek hoe Salesforce hét CRM platform voor IT organisaties is, van marketing tot en met finance.

Icon

Automatiseren en optimaliseren

Benut de geavanceerde automatiseringen van Salesforce en geef je medewerkers de tools die ze nodig hebben om waarde te leveren aan jouw klanten. Verhoog de productiviteit.

Icon

Verbind Marketing, Sales en Finance

Laat medewerkers optimaal samenwerken door afdelingen met elkaar te verbinden op één platform. Voorkom datasilo's en verhoog de efficiëntie binnen de organisatie.

Icon

Blijf Innoveren

Blijf de organisatie innoveren door te profiteren van periodieke releases en nieuwe functionaliteiten. Schaal de organisate op waar en wanneer nodig, wees de concurrentie een stap voor.

Wij begeleiden de volledige implementatie. Van plan tot uitvoering.

Onze Remarkable aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Salesforce
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruikers

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van lead tot cash, van eerste marketinginteractie tot aan het boeken van de factuur. Wij verzorgen Salesforce en Certinia implementaties toegespitst op de interne processen van jouw organisatie en verbeteren de samenwerking tussen afdelingen. Samen creëren we een betekenisvolle klantreis die jouw organisatie laat groeien.

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en Certinia.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Salesforce integreert met vele bekende applicaties.

AFAS logo
Docusign logo
Azure logo

Naast dat Salesforce eindeloze native oplossingen biedt, koppelt het met vele bekende applicaties.

Zo helpen we andere klanten met automatiseren.

Loepzuivere administratie en één centraal platform voor Nokavision met Salesforce.

Banner
1  / 1

Ook benieuwd hoe je Salesforce kan laten werken voor jouw organisatie?

Banner

Thomas Klopstra

Mede-eigenaar & Salesforce Lead

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link