Banner

Wees jouw concurrenten een stap voor door kansen eerder te spotten. Geef jouw klanten de ervaring die ze verdienen door een gestroomlijnd proces van begin tot eind.

Benut de geavanceerde automatiseringen van Salesforce en maak direct gebruik van de nieuwste functionaliteiten om de productiviteit te verhogen. Ontdek hoe Salesforce hét CRM platform voor de zakelijke dienstverlening is.

Icon

Word volledig datagedreven

Breek datasilo's af en word een datagedreven organisatie. Benut de data om een unieke klantervaring te bieden.

Icon

Automatiseren en optimaliseren

Benut de geavanceerde automatiseringen van Salesforce en geef je medewerkers de tools die ze nodig hebben om waarde te leveren aan jouw klanten.

Icon

Blijf innoveren

Blijf de organisatie innoveren door te profiteren van periodieke releases en nieuwe functionaliteiten. Schaal de organisatie op waar en wanneer nodig, blijf jouw concurrentie een stap voor.

Wij begeleiden de volledige implementatie. Van plan tot uitvoering.

Onze Remarkable Aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Salesforce
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruiker

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van lead tot cash, van eerste marketinginteractie tot aan het boeken van de factuur. Wij verzorgen Salesforce en Certinia implementaties toegespitst op de interne processen van jouw organisatie en verbeteren de samenwerking tussen afdelingen. Samen creëren we een betekenisvolle klantreis die jouw organisatie laat groeien.

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en Certinia.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Salesforce integreert met vele bekende applicaties.

AFAS logo
Docusign logo
Azure logo

Naast dat Salesforce eindeloze native oplossingen biedt, koppelt het met vele bekende applicaties.

Zo helpen we andere zakelijke dienstverleners met automatiseren.

Het lid volledig centraal met Salesforce voor VNO-NCW MKB Noord

Banner
1  / 1

Ook benieuwd hoe je Salesforce kan laten werken voor jouw organisatie?

Banner

Thomas Klopstra

Mede-eigenaar & Salesforce Lead

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link