Banner

Het onderhouden van nieuwe en bestaande klantrelaties is een kerntaak van verkopers. Medewerkers zijn vaak nog veel tijd kwijt aan de administratie rondom deze relaties. Met Sales Cloud, het #1 verkoopplatform, verhoog je de effectiviteit en sluit jouw organisatie meer deals door een gestroomlijnd verkoopproces van eerste interactie tot gesloten deal. Geef medewerkers de handvatten om vanuit één platform te werken en te profiteren van geavanceerde automatiseringen. Verbeter de interne samenwerking en laat jouw organisatie verkopen als nooit tevoren!

Icon

Lead Management

Maak gebruik van efficiënte leadtoewijzing, begeleid medewerkers in het verkoopproces en converteer leads naar potentiële kansen. Verhoog de conversie.

Icon

Opportunity Management

Sluit meer deals door het centraliseren van de juiste gegevens en het opslaan van elke interactie. Wees concurrenten een stap voor door poteniële klanten beter te kennen.

Icon

Real-time Dashboards

Weet altijd en overal wat er speelt met de real-time dashboards van Salesforce. Bekijk de voortgang via elk apparaat.

Sales Cloud implementatie van A tot Z. CBEE Remarkable ondersteunt in alle stappen.

Onze Remarkable Aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Sales Cloud
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruikers

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van lead tot cash, van eerste marketinginteractie tot aan het boeken van de factuur. Wij helpen organisaties het werkgeluk te verhogen door efficiënter en effectiever te werken met behulp van Sales Cloud. We automatiseren manuele handelingen en creëren zo een schaalbare werkwijze voor medewerkers.

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en Certinia.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Salesforce integreert met vele bekende applicaties.

AFAS logo
Docusign logo
Azure logo

Naast dat Salesforce eindeloze native oplossingen biedt, koppelt het met vele bekende applicaties.

Zo helpen we andere klanten met de implementatie van Sales Cloud.

Salesforce als Katalysator voor Groei: Het Succesverhaal van MedEnvoy Global

Banner
1  / 2

Hoe VRelax van Start-up naar Scale-up ging met Salesforce

Banner
2  / 2

Ook benieuwd hoe je next level relatiebeheer kan laten werken voor jouw organisatie?

Banner

Thomas Klopstra

Mede-eigenaar & Salesforce Lead

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link