Banner

Als servicemanager ben je vaak overweldigd door de complexiteit en uitdagingen van het servicemanagement. De eisen van klanten lijken soms onmogelijk te vervullen en de druk om constant te presteren kan verstikkend aanvoelen. Wij begrijpen jouw pijn en staan klaar om je te helpen. Salesforce Service Cloud is ontwikkeld om jou als servicemanager te ondersteunen bij het leveren van uitstekende klantenservice en het efficiënt beheren van je serviceprocessen. Of je nu worstelt met het bijhouden van klantinteracties, het managen van servicetickets of het verbeteren van de samenwerking binnen je team, wij hebben de oplossingen die je nodig hebt.

Icon

Service via alle kanalen

Bied service via je website, chat, email, telefoon en self-service met Service Cloud. Geef bestaande en potentiële klanten de ervaring die ze verdienen via elk kanaal.

Icon

Efficiënt Case Management

Creëer een gestroomlijnd proces voor het behandelen van servicevragen en stoom jouw klantenservice klaar voor de toekomst.

Icon

Duurzame klantrelaties

Bied een next level klantervaring waar en wanneer jouw klanten het nodig hebben. Verhoog de loyaliteit en bind klanten voor het leven.

Service Cloud implementatie van A tot Z. CBEE Remarkable ondersteunt in alle stappen.

Onze Remarkable Aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van jouw processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Service Cloud
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruikers

Wij helpen jouw organisatie bij het verbeteren van het bedrijfsresultaten door efficiënter te werken. We richten jouw interne processen slim in, zodat medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Wij verzorgen Salesforce Service Cloud implementaties toegespitst op de werkwijzen en behoeften van jouw organisatie. Samen creëren we een klantgericht serviceproces, zodat jouw klanten en medewerkers gelukkiger worden. 

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en Certinia.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Salesforce integreert met vele bekende applicaties.

AFAS logo
Docusign logo
Azure logo

Naast dat Salesforce eindeloze native oplossingen biedt, koppelt het met vele bekende applicaties.

Zo helpen we andere klanten met de implementatie van Service Cloud.

Hoe VRelax van Start-up naar Scale-up ging met Salesforce

Banner
1  / 1

Ook benieuwd hoe je Service Cloud kan laten werken voor jouw organisatie?

Banner

Thomas Klopstra

Mede-eigenaar & Salesforce Lead

Heb je een breder vraagstuk? We ondersteunen het gehele bedrijfsproces.
Ontdek onze andere diensten.

Slimme marketing automation met Pardot


Salesoptimalisatie met Sales Cloud


Klantgerichte digitale omgevingen met Experience Cloud

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link