Banner

De resultaten van marketing- en salesactiviteiten zijn cruciaal voor de groei van jouw bedrijf. Het genereren van waardevolle leads en converteren naar nieuwe klanten moet perfect op elkaar zijn afgestemd. De juiste automatiseringen en inzichten brengen jouw marketing naar het volgende level. Met Account Engagement (Pardot) creëer je een betekenisvolle klantreis, optimaliseer je de samenwerking met sales en bereken je direct de ROI van jouw marketingcampagnes. Zo stoom je de marketing van jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Icon

Account Based Marketing

Met Account Engagement richten verkopers zich op hoogwaardige accounts, vergroten ze de slagingskans en verhogen ze de omvang van de deal.

Icon

Geavanceerde leadgeneratie

Creëer formulieren en landingspagina's om eenvoudig websitebezoekers te converteren. Voed vervolgens leads met juiste informatie op het perfecte moment.

Icon

Optimale Samenwerking

Laat Marketing en Sales optimaal samenwerken door inzichten te delen op één centraal platform. Geef Sales de inzichten die ze nodig hebben om meer deals te sluiten.

Account Engagement implementatie van A tot Z. CBEE Remarkable ondersteunt in alle stappen.

Onze Remarkable Aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Account Engagement
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruiker

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van lead tot cash, van eerste marketinginteractie tot aan het boeken van de factuur. Wij verzorgen Account Engagement (Pardot) implementaties toegespitst op de interne processen van jouw organisatie en verbeteren de samenwerking tussen afdelingen. Samen creëeren we een betekenisvolle klantreis die jouw organisatie laat groeien.

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en Certinia.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Salesforce integreert met vele bekende applicaties.

AFAS logo
Docusign logo
Azure logo

Naast dat Salesforce eindeloze native oplossingen biedt, koppelt het met vele bekende applicaties.

Zo helpen we andere klanten met de kracht van Salesforce.

Loepzuivere administratie en één centraal platform voor Nokavision met Salesforce.

Banner
1  / 1

Ook benieuwd hoe je next level marketing automation kan laten werken voor jouw organisatie?

Banner

Ruben Doornbos

Salesforce Consultant

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link