Banner

Wij helpen organisaties hun bedrijfsresultaten te verbeteren door ze efficiënter te laten werken. Door zaken slimmer in te richten kunnen medewerkers doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Samen zorgen we ervoor dat de resultaten worden behaald.

Als Salesforce en Certinia partner werken we samen met onze klanten aan het implementeren en optimaliseren van slimme IT oplossingen op het force.com platform.

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen.

Icon

Relatie

Wij hechten veel waarde aan de band met onze relaties. We hanteren een transparante houding en zijn betrokken, zodat onze relaties altijd op de hoogte zijn van de lopende zaken.

Icon

Resultaat

Samen met elkaar en de klant werken we altijd aan het beste resultaat. We zetten graag slimme oplossingen neer die toegespitst zijn op de processen van de klant.

Icon

Verantwoordelijkheid

Binnen een project neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid. Zo weet iedereen zijn of haar taken en is het altijd duidelijk wie de taken moet uitvoeren.

Icon

Teamwork

Samen met de klant én ons team werken we aan waardevolle IT oplossingen. We laten organisaties efficiënter werken en verhogen het werkgeluk.

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en Certinia.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Onze mensen

Chris Boonstra

Eigenaar & Business Partner

Thomas Klopstra

Mede-eigenaar & Salesforce Lead

Bart Blokzijl

Mede-eigenaar & Certinia Lead

Esther Beuker

Project Office

Ruben Doornbos

Salesforce Consultant

Lalit Dangre

Certinia Consultant

Martijn Bakker

Certinia Consultant

Brian Kuiper

Salesforce Consultant

Sarah Wery

Certinia Consultant

Yorian Eisses

Certinia Consultant

Martijn Bick

Salesforce Consultant

Pim van Kaam

Certinia Consultant

Mart van den Berg

Salesforce Consultant

Bram Raatjes

Lead Certinia Consultant & PM

Anton Radov

Analytics Consultant

Saar

CHO

Wil jij samen met ons werken aan de slimste IT oplossingen? Bekijk onze vacatures

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link