Banner

Verbind jouw verkoopafdeling met de projectorganisatie en krijg direct, real-time inzicht in de impact op je financiën, de huidige resources en capaciteit. Geef medewerkers de juiste inzichten op projectniveau, toegankelijk via elk apparaat. Met de #1 PSA software van Certinia verbind je de medewerkers met de juiste skills met de juiste projecten. Zo optimaliseer je de capaciteitsplanning binnen de gehele organisatie.

Icon

Wereldwijd #1 PSA

Integreer de #1 PSA oplossing op het Salesforce platform en creëer een krachtige backbone voor jouw servicesorganisatie.

Icon

360 graden beeld van projecten

PSA integreert naadloos met jouw bestaande Salesforce oplossing en geeft de business inzicht in de status van de projectorganisatie.

Icon

Toegankelijk via elk device

Geef medewerkers van de projectorganisatie op elk device toegang tot projecten, rapportages en dashboards. Geef ze de tools om bij te sturen waar en wanneer nodig.

FinancialForce PSA implementatie van A tot Z. CBEE Remarkable ondersteunt in alle stappen.

Onze Remarkable Aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Certinia PSA
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruiker

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van lead tot cash, van eerste marketinginteractie tot aan het boeken van de factuur. Wij verzorgen FinancialForce PSA implementaties toegespitst op de interne processen van jouw organisatie en projecten. Samen combineren we de kracht van Salesforce en Certinia om een volledig 360 graden klantbeeld te creëren en inzicht te krijgen over de gehele organisatie. 

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en Certinia.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Certinia integreert met vele bekende applicaties.

Naast dat FinancialForce eindeloze native oplossingen biedt, koppelt het met vele bekende applicaties.

Zo helpen we andere klanten met de kracht van Certinia.

IG&H stoomt zich klaar voor de toekomst met Certinia.

Banner
1  / 1

Ook benieuwd hoe je Certinia PSA kan laten werken voor jouw organisatie?

Banner

Chris Boonstra

Eigenaar & Business Partner

Heb je een breder vraagstuk? We ondersteunen het gehele bedrijfsproces.
Ontdek onze andere diensten.

Slimme marketing automation met Pardot


Salesoptimalisatie met Sales Cloud

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link