Salesforce en Certinia hebben eindeloze integratiemogelijkheden, waardoor deze oplossingen perfect passen in jouw huidige applicatielandschap. Ben je benieuwd naar de integratiemogelijkheden voor een andere applicatie? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Logo

Integreer Exact Online met Salesforce met de integratietool FlexConnect voor een volledig overzicht van lead tot cash op het Salesforce platform.

Logo

Verbind Outlook en Salesforce en koppel automatisch jouw afspraken en interacties met de juiste personen in Salesforce.

Logo

Koppel Azure met het force.com platform en profiteer zo van next level automatiseringen. Maak automatisch de juiste Salesforce gebruikers aan vanuit de Azure Active Directory en behoud het overzicht.

Logo

Integreer AFAS met Salesforce met de integratietool FlexConnect voor een volledig overzicht van lead tot cash op het Salesforce platform.

Logo

Benut de handige Docusign integratie op het force.com platform om next level offertes te sturen naar bestaande en potentiële klanten.

Logo

Genereer op een flexibele manier foutloze, on-brand documenten met behulp van de meest populaire doc gen-app op de Salesforce AppExchange.

Logo

Met de FinancialForce-to-Jira connector kun je Certinia PSA en Jira naadloos met elkaar verbinden. Zo stroomlijn je processen en zorg je ervoor dat jouw Jira resources synchroon kunnen blijven met het project.

Logo

Met de geïntegreerde e-facturatieoplossing van Storecove verzend en ontvang je eenvoudig e-facturen op wereldwijde schaal, rechtstreeks van en naar Certinia via het Peppol netwerk.

Logo

Met Avalara AvaTax bereken je automatisch verkoop- en gebruiksbelasting voor transacties, facturen en andere activiteiten in Certinia. Bespaar veel tijd met deze integratie.

Logo

Verbeter de kwaliteit en inzicht in sturingsinformatie op basis van de aanwezige data middels Tableau CRM, volledig geïntegreerd op het force.com platform.

Benieuwd hoe Salesforce in jouw huidige ecosysteem past?

Banner

Chris Boonstra

Eigenaar & Business Partner

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link