APH Group: Optimalisatie van Wereldwijde Agrarische Bedrijfsprocessen met Salesforce

APH Group stond voor een complexe uitdaging. De organisatie, gespecialiseerd in de distributie en het onderhoud van landbouwmachines, heeft dochterondernemingen in maar liefst tien verschillende landen. Iedere dochteronderneming hanteerde haar eigen unieke werkwijzen, systemen en regelgeving, wat het centraliseren van gegevens tot een uitdaging maakte. Met het oog op het vergroten van efficiëntie, omzetoptimalisatie en het creëren van uniforme bedrijfsprocessen koos APH Group voor Salesforce. Na de succesvolle afronding van fase 1 met CBEE Remarkable en Brightfox resulteerde dit in centralisatie van gegevens en de verplaatsing van bedrijfsprocessen uit het eerste land, Rusland, naar Salesforce.

Banner

Salesforce als universeel platform 

APH Group koos voor Salesforce door het krachtige platform en de mogelijkheid om diverse externe systemen op naadloze wijze te integreren. De keuze voor Salesforce was gebaseerd op de uitgebreide functionaliteiten die het platform biedt, met specifieke nadruk op de behoeften van APH Group op het gebied van sales en service. Dankzij een Salesforce omgeving volledig afgestemd op de processen van APH Group heeft de organisatie nu inzicht in de volledige klantreis, gestroomlijnde buitendienst activiteiten en verbetering van de ondersteuning van internationale teams.

“Salesforce heeft echt een transformatie teweeg gebracht in onze bedrijfsprocessen. Het centraliseren van gegevens en het verplaatsen van bedrijfsprocessen naar Salesforce heeft ons geholpen om efficiënter te opereren en meer inzicht te krijgen in het resultaat van de uitgevoerde processen.”

Live binnen 6 maanden

“CBEE Remarkable en Brightfox hebben ons prima bijgestaan in dit ambitieuze project. Hun expertise en toewijding hebben ervoor gezorgd dat we binnen slechts 6 maanden live konden gaan met fase 1 van de oplossing.”

Het succesvol realiseren van dit ambitieuze project vereiste een nauwe samenwerking tussen APH Group, CBEE Remarkable en Brightfox. CBEE Remarkable nam het voortouw in het projectmanagement en speelde een rol in de implementatie van Sales Cloud. Tegelijkertijd was Salesforce Partner Brightfox verantwoordelijk voor de configuratie van Sales Cloud en implementatie van Salesforce Field Service. Dankzij deze succesvolle samenwerking was APH binnen 6 maanden live met de oplossing uit fase 1.

Samenwerking als sleutel tot succes

“De goede samenwerking tussen APH Group, Brightfox en CBEE Remarkable was van grote waarde voor het succes van dit project. Dankzij Salesforce als centraal platform hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt en kunnen we gegevens uit diverse bronnen centraliseren en integreren.”

De samenwerking tussen de betrokken partijen was gebaseerd op wederzijdse aanvulling en versterking, wat resulteerde in een vlotte en succesvolle implementatie. Dankzij de samenwerking tussen CBEE Remarkable en Brightfox, en het gebruik van Salesforce als centraal platform, heeft APH Group aanzienlijke vooruitgang geboekt in het bereiken van hun doelstellingen. De organisatie beschikt nu over de mogelijkheid om gegevens uit diverse bronnen te centraliseren en te integreren, wat hen in staat stelt om een hoog niveau van efficiëntie te realiseren en betere ondersteuning te bieden aan hun internationale teams. Daarnaast zijn Sales en Service verbonden op één platform, waardoor er efficiëntieslag is gemaakt binnen deze samenwerking voor optimale klantbenadering.

Na de succesvolle implementatie van fase 1, wordt in de tweede fase van het project de huidige oplossing uitgebreid binnen Sales Cloud, Service Cloud en Field Service en worden meer teams aangesloten op het platform.

Wil jij jouw bedrijfsprocessen optimaliseren met de kracht van Salesforce?

Banner

Thomas Klopstra

Mede-eigenaar & Salesforce Lead

Zo helpen we andere klanten met groeien.

Nextview presteert met Certinia, verbetert operaties en bereikt een vermindering van 30% in wekelijkse vergaderuren.

Banner
1  / 7

IG&H stoomt zich klaar voor de toekomst met Certinia.

Banner
2  / 7

Salesforce als Katalysator voor Groei: Het Succesverhaal van MedEnvoy Global

Banner
3  / 7

Hoe VRelax van Start-up naar Scale-up ging met Salesforce

Banner
4  / 7

BigMile: Dé standaard in CO2 footprint optimalisatie

Banner
5  / 7

Het lid volledig centraal met Salesforce voor VNO-NCW MKB Noord

Banner
6  / 7

Loepzuivere administratie en één centraal platform voor Nokavision met Salesforce.

Banner
7  / 7

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link