Wat is Salesforce?

Salesforce is wereldwijd het nummer één CRM-systeem. Het stelt jou in staat om interacties met klanten bij te houden op het hoogste niveau. Het doel is om de klantreis in kaart te brengen en de software hier op aan te sluiten zodat jij jouw klanten optimaal kunt bedienen! Salesforce biedt een grote range aan cloud-based oplossingen.

Salesforce is dé oplossing om jouw werknemers altijd en overal efficiënter te laten werken. Doordat jouw Sales, Marketing en Service informatie bij elkaar komen op één platform krijgen jouw klanten een unieke, gepersonaliseerde ervaring. Jouw werknemers weten precies wat de klant nodig heeft!

Waarom Salesforce?

Jouw organisatie verandert. Zéker in het digitale tijdperk waarin we
ons begeven. Zo ook de manier waarop jij jouw bedrijfsprocessen beheert. Alles en iedereen is verbonden. Dit heeft invloed op al jouw klantinteracties. Voor het geven van een gepersonaliseerde ervaring moeten jouw werknemers in staat zijn om al deze informatie op te slaan en te benutten.

Met Salesforce kun je verkopen, je klanten bedienen én diensten marketen als nooit te voren.

Hieronder een aantal veelgebruikte Salesforce oplossingen:

Sales Cloud

Sales cloud geeft jou alle nodige informatie voor het sluiten van deals. Daarnaast werk je gemakkelijk samen met jouw team. Gezamenlijk verhoog je de sales, manage je contacten en ontdek je nieuwe kansen.

Service Cloud

Met Service cloud kun je een klantenservice van wereldklasse leveren. Volg klanten van elk kanaal. Of ze nu online of telefonisch met jou communiceren. Je verhoogt jouw productiviteit en lost problemen snel op. Dit resulteert in tevreden klanten!

Marketing Cloud

Met Marketing cloud maak je een gepersonaliseerde customer journey. Ook zet je krachtige multi-channel marketingcampagnes op, die leads genereren en jouw sales opkrikken.

Pardot

Pardot is dé oplossing voor geautomatiseerde B2B marketing. Jouw marketeers genereren kwaliteitsleads, zodat jouw salesteam sneller deals sluit. Je krijgt inzicht in jouw pipeline en campagnes. Ook zie je welke content het beste werkt. Alles overzichtelijk en alles op één plek.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar het perfecte CRM-systeem voor jouw organisatie!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link