Wat is FinancialForce?

FinancialForce is een uniek ERP-systeem waarbij de klant volledig centraal staat en het is wereldwijd de nummer één professional services automation (PSA). Het helpt jouw organisatie om vraag snel om te zetten in nieuwe verdienmodellen. Je automatiseert verschillende bedrijfsactiviteiten én verhoogt de customer lifetime value.

Er vinden in hoog tempo grote veranderingen plaats in de markt, die de zwakke plekken in statische business modellen blootleggen. Dit zet organisaties ertoe om inkomensstromen uit producten, abonnementen en uiteenlopende services meer in elkaar over te laten lopen.

Degenen die vandaag de dag gedijen, zijn zij die gemakkelijk nieuwe kansen herkennen en inspelen op verandering. Om dit te kunnen doen is een slim ERP-systeem nodig, dat jouw onderneming helpt zich gemakkelijk mee te bewegen met de behoeften van de klant.

Waarom FinancialForce?

Of jouw bedrijf nu producten, services of een combinatie van die twee biedt, FinancialForce sluit naadloos aan op jouw business model.

Anders dan andere ERP-applicaties, vergroot FinancialForce de waarde van jouw Salesforce-applicaties, zoals CRM, CPQ en Einstein, door verkopers, serviceteams en back-office-medewerkers te verenigen.

Je bedrijf runnen op een manier waarbij de klant helemaal centraal staat, levert je waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle. Dit stimuleert de groei van jouw bedrijf.

Met FinancialForce neem je sneller de juiste beslissingen, verbind je de front- en back-office en gebruik je de beste service automation.

FinancialForce oplossingen:

Rapportages en inzichten

FinancialForce levert buitengewone datasets, dashboards en rapportages. Deze worden ondersteund door het vooraanstaande BI-platform Salesforce Einstein. Dit gaat veel verder dan de basis business intelligence (BI) toolset. Real-time data betreffende klantcontactpunten en inkomensstromen wordt samengebracht. Slimme analyses geven jou vervolgens inzicht in kansen en verwachtingen voor de toekomst.

Voor dergelijke resultaten hoef je geen dure, op zichzelf staande applicaties meer aan te schaffen of data-wetenschappers in te huren. Ook omslachtige, foutgevoelige spread-sheets zijn voorgoed verleden tijd!

Met je analytics op hetzelfde platform als jouw ERP-oplossing raadpleeg je niet constant verschillende databases. Het rapporteren gaat zowel accuraat als snel. En dat ondanks de verfijnde, multidimensionale analyse met miljoenen data-points.

Globale en gedetailleerde overzichten zijn beschikbaar, maar ook individuele transacties en facturen. Zo kunnen managers gemakkelijk nieuwe kansen ontdekken!

Verbinding van front- en back-office

Om een kant-gecentreerd bedrijf te krijgen, moet je de complete customer lifecycle kunnen beheren in één systeem. FinancialForce maakt dit mogelijk, door cruciale data te verzamelen bij ieder contactpunt. Teams van verschillende afdelingen hebben toegang tot dezelfde set klant-, project- en financiële data om zo beter de inkomsten- en kostenindicatoren van belangrijke klantaccounts te begrijpen.

Nog een bijkomstigheid van FinancialForce: het is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Een systeem van enterprise-kwaliteit, gemaakt om met jou mee te groeien.

De beste service automation

Je hebt een compleet overzicht van jouw bedrijf, dankzij de nummer één Professional Services Automation (PSA) van FinancialForce.

Werknemers verkrijgen inzicht in sales, dienstverlening en financiën. De factureringstijd wordt korter en het signaleren van inkomsten gaat sneller.  Met alles op het Salesforce-platform vergroot jij de klanttevredenheid en versterk je jouw teams met real-time inzicht in projecten en nuttige voorspellingen.

Met FinancialForce heb je al jouw slimme oplossingen op één plek. En dat scheelt. Puntoplossingen zijn niet alleen inefficiënt, ze zijn ook nog eens erg duur! Wanneer je alles voor jouw bedrijf op hetzelfde platform regelt scheelt dat in IT-kosten. Bovendien kun je meer uiteenlopende data met elkaar vergelijken en zo kansen vinden voor cross- en upselling.

 Geautomatiseerde inkomstenstromen

Bekende ERP-systemen en zelfs veel SaaS-oplossingen, zijn alleen gebouwd voor fysieke producten en geoptimaliseerd voor productiebedrijven met een lineair bedrijfsproces. Maar FinancialForce is een ander soort systeem. Het geeft je de flexibiliteit een behendigheid om nieuwe diensten te leveren, of een combinatie van producten en diensten. Of je je nu bezighoudt met abonnementen, diensten tegen een vaste vergoeding, of een simpele widget, alle inkomstenbronnen worden ondergebracht.

FinancialForce maakt het gemakkelijk om jouw administratie rond te krijgen, snel en gemakkelijk. Het maakt niet uit in welke branche je je bevindt. En niet alleen jouw boekhouders worden daar blij van. Ook klanten ervaren een soepele, gepersonaliseerde facturering en betaling, op de manier die zij het prettigst vinden. Maakt niet uit om welke inkomstenstroom het gaat. Dit alles leidt tot een grotere klanttevredenheid, lagere DSO’s en meer accurate voorspellingen en rapportages.

Met alle inkomstenbronnen die in het back-office AR-systeem stromen, is het mogelijk de cash flow te verbeteren en tegelijkertijd het aantal fouten terug te dringen. En omdat de financiële data automatisch in kaart wordt gebracht met dezelfde klantgegevens in jouw CRM, gaan ook prijs- en prestatievereisten stroomopwaarts.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link