Salesforce Drachten

Wil jij jouw verkoopprocessen en dus de resultaten van jouw bedrijf optimaliseren? Wij zijn CBEE Remarkable en wij helpen jou graag bij het implementeren van Salesforce voor jouw bedrijf in Drachten en omstreken. Door het gebruik maken van Salesforce worden jouw processen beter in kaart gebracht en kan jij je klanten in Drachten beter bedienen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op om meer over Salesforce te leren!

Wat is Salesforce?

Salesforce is de beste CRM oplossing voor jouw bedrijf. Met Salesforce kan jij je klanten optimaal bedienen door het eenvoudig koppelen van de complete customer journey aan software waardoor alle interacties met je klanten in kaart worden gebracht! Salesforce biedt een combinatie van cloud-based oplossingen aan die dit mogelijk maken en wij bieden het jou aan in Drachten!

Onze expertises

  • Sales Cloud
  • Service Cloud
  • Marketing Cloud
  • Pardot Marketing automation

Jouw partner in het digitale tijdperk

 

Met Salesforce kun jij je klanten vanuit Drachten of omstreken gemakkelijk bedienen.

De slimme en gebruiksvriendelijke systemen bieden jouw de mogelijkheid om te verkopen, te marketeren én je klanten optimaal van dienst te zijn.  Het beheren van jouw bedrijfsprocessen en de interacties met klanten verandert en wordt steeds digitaler. CBEE Remarkable jou begeleiden om deze digitale transitie soepel te laten verlopen. Door middel van digitale oplossingen is de locatie waar jouw klanten zich bevinden geen struikelblok meer!

Functionaliteiten van Salesforce

Salesforce biedt een scala aan functies. Deze hebben allemaal als doel om de processen van jouw bedrijf in Drachten of omstreken te optimaliseren. Zo laat Marketing Cloud jou een gepersonaliseerde customer journey maken en biedt Sales Cloud alle benodigde informatie voor het sluiten van deals. Daarnaast is er Service Cloud, een oplossing voor het bieden van de beste klantenservice. Tot slot automatiseert Pardot jouw B2B-marketingsysteem.

Salesforce Managed Services

Salesforce is altijd aan het ontwikkelen en vernieuwen door middel van updates. Vandaar dat wij jou ook na de Salesforce-implementatie blijven helpen. Dit doen we met onze Salesforce Managed Services. Tegen een vast maandtarief bieden wij steun aan alle gebruikers en zorgen wij dat de software altijd perfect is afgestemd op jouw onderneming in Drachten.

Start ook met Salesforce!

Wil jij weten wat Salesforce allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Ben jij gemotiveerd om jouw bedrijf in Drachten naar een hoger niveau te tillen als het gaat om (klant)relatiebeheer? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link