Waarom een Salesforce training bij CBEE Remarkable?

Ben jij geïnteresseerd in een Salesforce-training? Dan ben je bij CBEE Remarkable aan het juiste adres. Wij helpen jouw eindgebruikers vertrouwd te raken met de software, zodat ze alle opties volledig benutten!

Banner

Waarom een Salesforce-training?

Het maakt niet uit hoe succesvol de implementatie van Salesforce binnen jouw bedrijf is geweest, als medewerkers het platform niet gebruiken. Een fantastische oplossing is niet genoeg – nog belangrijker is de training en support  na de implementatie. Een roll out-strategie is daarom net zo belangrijk als het design, de configuratie en de go-live van de Salesforce-oplossing.

Gebruikerstraining is dan ook cruciaal voor een succesvolle Salesforce-implementatie. Vaak genoeg gebeurt het dat bedrijven investeren in een geavanceerd systeem als Salesforce, om er vervolgens niet mee uit de voeten te kunnen. Dat is ontzettend frustrerend en vooral… zonde van de investering!

De komst van een (nieuw) CRM-systeem is als een organisatieverandering. En zo moet je er ook mee omgaan. Communicatie is hierin heel belangrijk. Wij laten jouw medewerkers stapsgewijs kennismaken met Salesforce, zodat zij het maximale uit het systeem zullen halen.

Wat houdt de training in?

Bij onze Salesforce-training laten we alle eindgebruikers op grondige wijze kennismaken met het systeem. Hierbij ligt de focus op Salesforce onderdeel maken van jouw bedrijfsproces. Uiteraard kan dit voor iedere afdeling of functie anders zijn. Daarom is een gepersonaliseerde training essentieel. Waarom?

– Het is relevant en toegespitst op de doelgroep;

– De training is hands-on is met praktijkvoorbeelden die relevant zijn – we doorlopen bijvoorbeeld de dagelijkse taken van een groep werknemers in Salesforce.

Om het maximale uit de training te halen, is het van belang dat support, opfrissingscursussen, spiekbriefjes en Chatter groups aan te bieden. Zo houden we de opgedane kennis top of mind.

Waar kan ik terecht voor een Salesforce-training?

Wil jij een Salesforce-training volgen? Dan staan wij voor je klaar! Te vaak zien we dat bedrijven teleurgesteld zijn na de aanschaf van Salesforce. En niet omdat het systeem niet goed werkt, maar omdat ze er niet goed gebruik van kunnen maken. CBEE Remarkable geeft je alle handvatten die je nodig hebt om het maximale uit je investering te halen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Lees je liever eerst het herkenbare verhaal van één van onze klanten die we hielpen met een Salesforce-training? Neem dan contact met ons op!

Ontdek hoe jouw salesafdeling kan groeien met Sales Cloud.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link