FinancialForce Den Haag

Wil jij FinancialForce gebruiken om jouw dagelijkse activiteiten te beheren en optimaal te kunnen voldoen aan de wensen van jouw klanten in Den Haag? Dan is CBEE Remarkable jouw FinancialForce-partner in Den Haag en omstreken. FinancialForce is gebouwd op het force.com platform, waardoor het als enige ERP systeem de kracht van jouw Salesforce applicatie vergroot.

Hierdoor is het mogelijk is om op een efficiënte manier zakelijke beslissingen te maken zonder de klant uit het oog te verliezen.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce helpt jouw organisatie in Den Haag om vraag snel om te zetten in nieuwe verdienmodellen. Met dit ERP systeem automatiseer je verschillende bedrijfsactiviteiten én verhoog je de customer lifetime value. Met FinancialForce neem je sneller de juiste beslissingen, verbind je de front- en back-office en gebruik je de beste automatisering.

Jouw partner in het digitale tijdperk

Tegenwoordig vinden er grote veranderingen plaats in de digitale wereld, waardoor er steeds meer behoefte is aan slimme oplossingen, zoals automatisering. Wij als CBEE Remarkable zijn in dit veranderende digitale tijdperk jouw partner in slimme oplossingen. Door het centraal stellen van jouw klanten in Den Haag en omstreken ben jij in staat om gemakkelijk kansen te herkennen en in te spelen op huidige veranderingen.

Functionaliteiten van FinancialForce

FinancialForce biedt functies als service automation en een geautomatiseerde stroom van inkomsten. Hierdoor is het regelen van jouw administratie gemakkelijk en overzichtelijk. Daarnaast biedt FinancialForce rapportages en inzichten, en wordt er een verbinding gemaakt tussen de front- en back-office voor jouw bedrijf in Den Haag of omstreken. De informatie is hierdoor beschikbaar voor al jouw eindgebruikers. Kortom, met FinancialForce kan jij je bedrijfsprocessen optimaliseren en dat allemaal op één plek!

FinancialForce Managed Services

Het FinancialForce platform blijft continu in ontwikkeling, waardoor het voor jouw bedrijf lastig kan zijn om hierop in te spelen. Naast onze FinancialForce implementatie bieden wij daarom voor een vast bedrag per maand ook onze FinancialForce Managed Services aan. Wij zorgen er voor dat jouw eindgebruikers optimaal gebruik kunnen maken van het platform, en dat FinancialForce goed is ingericht voor jouw bedrijf in Den Haag.

Start ook met FinancialForce!

Wil jij met FinancialForce de groei van jouw bedrijf in Den Haag versterken? Of heb je vragen over het implementatieproces? Neem dan contact op voor een telefonisch of persoonlijk gesprek! Wij helpen jou graag om de volgende horde te nemen met jouw bedrijf in Den Haag of omstreken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link