FinancialForce Antwerpen

Wil jij FinancialForce gebruiken om jouw dagelijkse activiteiten te beheren en optimaal te kunnen voldoen aan de wensen van jouw klanten in Antwerpen, maar heb je hulp nodig? Dan is CBEE Remarkable jouw FinancialForce-partner in Antwerpen en omstreken. FinancialForce is gebouwd op het force.com platform, waardoor het als enige ERP systeem de kracht van jouw Salesforce applicatie vergroot.

Hierdoor is het mogelijk is om op een efficiënte manier zakelijke beslissingen te maken zonder de klant uit het oog te verliezen.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce is wereldwijd het nummer één professional services automation systeem, waarbij de klant volledig centraal staat. Of jouw bedrijf nu producten, services of een combinatie van die twee biedt, FinancialForce sluit naadloos aan op jouw business model. En wij brengen deze slimme oplossing naar jou in Antwerpen! FinancialForce levert je waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle. Dit stimuleert de groei van jouw bedrijf.

Jouw partner in het digitale tijdperk

Tegenwoordig worden er continu verbeteringen aangebracht in de digitale wereld. Hierdoor ontstaat er een grotere behoefte aan slimme oplossingen. CBEE Remarkable is dé partner in slimme oplossingen voor jouw bedrijf in Antwerpen of omstreken! Wij herkennen gemakkelijk nieuwe kansen door onze ervaring in Finance en IT. Hierdoor laten we jouw bedrijf in Antwerpen de volgende stap zetten!

Functionaliteiten van FinancialForce

De verschillende functies van FinancialForce sluiten naadloos aan op jouw business model.

Als eerste zijn enkele functies van FinancialForce o.a. overzichtelijke dashboards, een centrale database voor de gebruikers en de vele voordelen van automatisering. Daarnaast levert FinancialForce waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle en dat allemaal op één plek!

FinancialForce Managed Services

Heb jij door de vele updates op het Force.com platform ook moeite om optimaal gebruik te maken van Financialforce in Antwerpen of omstreken? Daarom wij bieden naast  Salesforce design en implementatie ook FinancialForce Managed Services aan voor een vast bedrag per maand. Wij zorgen voor constante FinancialForce optimalisatie voor jouw onderneming. Hierdoor kunnen jouw werknemers altijd optimaal gebruik kunnen maken van FinancialForce voor jouw bedrijf in Antwerpen.

Start ook met FinancialForce!

Wil jij met FinancialForce de groei van jouw bedrijf in Antwerpen versterken? Of ben jij al overtuigd maar heb je nog vragen? Neem dan meteen contact op voor telefonisch contact of een persoonlijk gesprek! Wij helpen jou graag om de volgende horde te nemen met jouw bedrijf in Antwerpen of omstreken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link