FinancialForce Amsterdam

Sta jij op het punt om FinancialForce te gebruiken om jouw onderneming in Amsterdam naar het volgende niveau te tillen? Dan kunnen wij je helpen! FinancialForce is een uniek klantcentraal ERP-systeem. Door de koppeling van FinancialForce met het Force.com platform, vergroot het als enige ERP-systeem de waarde van jouw Salesforce oplossing. FinancialForce laat hierdoor de waarde van applicaties als CRM, CPQ en Einstein vergroten. De verkopers, serviceteams en jouw back-office worden met elkaar verenigd.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce helpt jouw organisatie in Amsterdam om vraag snel om te zetten in nieuwe verdienmodellen. Met dit ERP systeem automatiseer je verschillende bedrijfsactiviteiten én verhoog je de customer lifetime value. Met FinancialForce neem je sneller de juiste beslissingen, verbind je de front- en back-office en gebruik je de beste automatisering.

Jouw partner in het digitale tijdperk

In het huidige digitale tijdperk worden bedrijven gedwongen om sneller in te spelen op grote veranderingen. Zij die gemakkelijk nieuwe kansen herkennen zijn degene die gedijen in dit digitale tijdperk. Daarom is CBEE Remarkable is jouw partner in slimme oplossingen in Amsterdam en omstreken. Wij opereren op het snijvlak van Finance en IT om jouw bedrijf te laten groeien.

Functionaliteiten van FinancialForce

FinancialForce biedt functies als service automation en een geautomatiseerde stroom van inkomsten. Hierdoor is het regelen van jouw administratie gemakkelijk en overzichtelijk. Daarnaast biedt FinancialForce rapportages en inzichten, en wordt er een verbinding gemaakt tussen de front- en back-office voor jouw bedrijf in Amsterdam of omstreken. De informatie is hierdoor beschikbaar voor al jouw eindgebruikers. Kortom, met FinancialForce kan jij je bedrijfsprocessen optimaliseren en dat allemaal op één plek!

FinancialForce Managed Services

Heb jij door de vele updates op het Force.com platform ook moeite om optimaal gebruik te maken van Financialforce in Amsterdam of omstreken? Daarom wij bieden naast  Salesforce design en implementatie ook FinancialForce Managed Services aan voor een vast bedrag per maand. Wij zorgen voor constante FinancialForce optimalisatie voor jouw onderneming. Hierdoor kunnen jouw werknemers altijd optimaal gebruik kunnen maken van FinancialForce voor jouw bedrijf in Amsterdam.

Start ook met FinancialForce!

Wil jij met FinancialForce de groei van jouw bedrijf in Amsterdam versterken? Of heb je vragen over het implementatieproces? Neem dan contact op voor een telefonisch of persoonlijk gesprek! Wij helpen jou graag om de volgende horde te nemen met jouw bedrijf in Amsterdam of omstreken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link