ERP-systeem Nederland

Ben jij op zoek naar een ERP-systeem in de omgeving van Nederland? Wil je graag jouw dagelijkse bedrijfsactiviteiten automatiseren en hierbij de klant niet uit het oog verliezen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor je. Wij bieden namelijk hulp bij de implementatie én optimalisatie van FinancialForce. Dit is het enige ERP-systeem ter wereld dat de klant centraal stelt. Klinkt deze gebruiksvriendelijke software als muziek in de oren? Neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. (Of lees eerst gerust verder, dat mag natuurlijk  ook).

Wat is ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met een ERP-systeem beheer je jouw bedrijfsactiviteiten, zoals risicobeheer, boekhouding, inkoop en projectmanagement. Kortom, de administratieve, financiële en logistieke processen handel je af met één systeem. Dit verhoogt de productiviteit en laat jouw bedrijf in Nederland groeien.

Hoe werkt het precies? Kortgezegd doet een ERP-systeem het volgende:

  • Data centraal verzamelen en grootschalig distribueren

Gegevens worden op één plek verzameld en vervolgens gedeeld, waardoor iedereen beschikt over dezelfde informatie. Dit voorkomt fouten en brengt orde in jouw organisatie. Ook samenwerken wordt een stuk makkelijker.

  • Processen integreren

ERP-software verzorgt de integratie van processen, technologieën en mensen binnen jouw bedrijf. De verzamelde gegevens worden namelijk gekoppeld aan verschillende bedrijfsprocessen.

 

CBEE Remarkable – jouw partner in ERP

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Nederland? En ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van ERP? Dan is CBEE Remarkable dé partner voor jou. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw bedrijf (of budget) is, wij zorgen graag voor een passende oplossing. We kijken namelijk naar jouw behoeften en doelstellingen, om vervolgens de software hierop af te stemmen. Bij elke stap van het proces bieden we een helpende hand en een luisterend oor. Zowel het design als de implementatie en adoptie kunnen we voor jou verzorgen. Zo weet je zeker dat je niet alleen het beste systeem aanschaft, maar ook dat al jouw medewerkers het op de juiste manier gebruiken. We doen dit altijd in overleg en op een manier die voor jou prettig is. Als dit beter uitkomt werken we op afstand, maar we reizen natuurlijk ook zonder problemen naar Nederland!

De voordelen van een ERP-systeem

Het juiste ERP-systeem helpt jouw bedrijf in Nederland groeien. De functies zijn er namelijk voor gemaakt om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Doordat veel automatisch gaat, werk je een stuk efficiënter. De kans op fouten is kleiner en taken gaan sneller. En zo zijn er nog meer voordelen die komen kijken bij het gebruik van een ERP-systeem. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat jij…

…kosten bespaart

…meer overzicht hebt

…beter samenwerkt

Je werkt goedkoper door het automatiseren van noodzakelijke dagelijkse handelingen. Ook analyseer je bedrijfsprocessen gemakkelijk, omdat alles onderling verbonden is. Daarnaast heeft iedereen toegang tot real-time data, die in duidelijke rapporten wordt weergegeven. Door de toegang tot accurate, heldere informatie verloopt tevens de samenwerking met klanten en leveranciers soepeler.

Over FinancialForce

FinancialForce is een cloud-based ERP-systeem. Het is het enige ERP-systeem ter wereld dat customer centric is. De klant staat dus altijd in het middelpunt. Dit is een werkwijze die zorgt voor betere klantrelaties en klantenbinding, wat weer resulteert in een sterker bedrijf. Hoe groot jouw bedrijf ook is en in welke branche je verkeert, FinancialForce sluit naadloos aan op jouw processen. Veel systemen zijn slechts gebouwd voor fysieke producten. Vooral productiebedrijven met een lineair bedrijfsproces hebben er dan ook baat bij. FinancialForce is anders. Het geeft jou de mogelijkheden om nieuwe producten, diensten  of een combinatie hiervan te leveren. Klanten ervaren een gepersonaliseerde facturering en betaling, ongeacht om welke inkomstenbron het gaat.

En het mooiste komt nog… Omdat het systeem cloud-based is heb je overal toegang! Of je nu gewoon in Nederland bent of compleet ergens ander, jij logt met elk apparaat gemakkelijk in.

Start met jouw eigen ERP-systeem!

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van een ERP-systeem? Ben je benieuwd of deze oplossing geschikt is voor jouw bedrijf in Nederland? Óf ben je overtuigd en wil je hulp bij jouw FinancialForce-implementatie? In alle gevallen staan wij je graag te woord! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden en verdere informatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link