ERP-systeem Groningen

Ben jij op zoek naar een ERP-systeem in de omgeving van Groningen? Wil je graag jouw dagelijkse bedrijfsactiviteiten automatiseren en hierbij de klant niet uit het oog verliezen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor je. Wij bieden namelijk hulp bij de implementatie én optimalisatie van FinancialForce. Dit is het enige ERP-systeem ter wereld dat de klant centraal stelt. Klinkt deze gebruiksvriendelijke software als muziek in de oren? Neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. (Of lees eerst gerust verder, dat mag natuurlijk ook).

Wat is ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met een ERP-systeem beheer je jouw bedrijfsactiviteiten, zoals risicobeheer, boekhouding, inkoop en projectmanagement. Kortom, de administratieve, financiële en logistieke processen handel je af met één systeem. Dit verhoogt de productiviteit en laat jouw bedrijf in Groningen groeien.

Hoe werkt het precies? Kortgezegd doet een ERP-systeem het volgende:

  • Data centraal verzamelen en grootschalig distribueren

Gegevens worden op één plek verzameld en vervolgens gedeeld, waardoor iedereen beschikt over dezelfde informatie. Dit voorkomt fouten en brengt orde in jouw organisatie. Ook samenwerken wordt een stuk makkelijker.

  • Processen integreren

ERP-software verzorgt de integratie van processen, technologieën en mensen binnen jouw bedrijf. De verzamelde gegevens worden namelijk gekoppeld aan verschillende bedrijfsprocessen.

CBEE Remarkable – jouw partner in ERP

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Groningen? En ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van ERP? Dan is CBEE Remarkable dé partner voor jou. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw bedrijf (of budget) is, wij zorgen graag voor een passende oplossing. We kijken namelijk naar jouw behoeften en doelstellingen, om vervolgens de software hierop af te stemmen. Bij elke stap van het proces bieden we een helpende hand en een luisterend oor. Zowel het design als de implementatie en adoptie kunnen we voor jou verzorgen. Zo weet je zeker dat je niet alleen het beste systeem aanschaft, maar ook dat al jouw medewerkers het op de juiste manier gebruiken. We doen dit altijd in overleg en op een manier die voor jou prettig is. Als dit beter uitkomt werken we op afstand, maar we reizen natuurlijk ook zonder problemen naar Groningen!

De voordelen van een ERP-systeem

Een passend ERP-systeem draagt bij aan de groei van jouw bedrijf in Groningen. Een ERP-systeem zorgt voor de automatisering van de bedrijfsprocessen. Hierdoor worden minder fouten gemaakt, wat leidt tot meer efficiëntie. Je werkt consistent en hebt een goed zakelijk inzicht in al jouw beslissingen. Ook zorgt een ERP-systeem er voor dat jij…

…kosten bespaart

…meer overzicht hebt

…beter samenwerkt

Kortom, het juiste ERP-systeem draagt bij aan de groei van jouw onderneming. Het gebruik van de juiste ERP-software maakt jouw onderneming efficiënter, flexibeler en sneller. Je beheerst je bedrijfsprocessen beter. Zo verkort je bijvoorbeeld de doorlooptijd van orders en verlaag je voorraadkosten. Tot slot ben je óók nog eens veel klantgerichter!

Over FinancialForce

Wij adviseren FinancialForce als uniek ERP-systeem. FinancialForce staat wereldwijd bekend als het enige ERP-systeem dat volledig customer centric is. De focus van je processen ligt hierdoor altijd op de klant, waar het uiteindelijk allemaal om draait. Om een klant-gecentreerd bedrijf te krijgen, moet je de complete customer lifecycle kunnen beheren in één systeem. FinancialForce maakt dit mogelijk, door cruciale data te verzamelen bij ieder contactpunt. Teams van verschillende afdelingen hebben toegang tot dezelfde set klant-, project- en financiële data om zo beter de inkomsten- en kostenindicatoren van belangrijke klantaccounts te begrijpen.

Het grootste voordeel van FinancialForce ligt in de cloud-based functie. Al jouw gebruikers hebben overal toegang tot de meest recente data, waardoor er geen fouten ontstaan. Je bent dus niet gebonden aan jouw locatie in Groningen, maar kunt overal met elk apparaat gemakkelijk inloggen!

Start met jouw eigen ERP-systeem!

Ben jij klaar om een ERP systeem aan te schaffen voor jouw bedrijf in Groningen of omstreken? Of ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen in dit proces? Wij helpen je graag met jouw FinancialForce oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen!

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link