ERP-systeem Den Haag

Ben jij op zoek naar een ERP-systeem in de omgeving van Den Haag? Wil je graag jouw dagelijkse bedrijfsactiviteiten automatiseren en hierbij de klant niet uit het oog verliezen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor je. Wij bieden namelijk hulp bij de implementatie én optimalisatie van FinancialForce. Dit is het enige ERP-systeem ter wereld dat de klant centraal stelt. Klinkt deze gebruiksvriendelijke software als muziek in de oren? Neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. (Of lees eerst gerust verder, dat mag natuurlijk ook).

Wat is ERP?

De afkorting ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met behulp van een ERP systeem beheer je jouw dagelijkse activiteiten op een overzichtelijke manier. Activiteiten als risicobeheer, boekhouding, inkoop en projectmanagement kunnen vanaf nu afgehandeld worden in één centraal systeem. Het centraal beheren van jouw administratie, financiën en logistieke processen zorgt voor een hogere productiviteit voor jouw onderneming in Den Haag of omstreken.

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Kortgezegd doet een ERP-systeem het volgende:

  • Data centraal verzamelen en grootschalig distribueren

De informatie wordt op één centraal punt verzameld en vervolgens gedeeld met alle eindgebruikers. Hierdoor heeft iedereen toegang tot dezelfde huidige informatie. Dit zorgt voor orde en minder fouten die ontstaan door miscommunicatie.

  • Processen integreren

ERP-software integreert processen, mensen en technologieën in elk bedrijf. Informatie binnen de organisatie wordt gestandaardiseerd en gebaseerd op gelijke definities. Deze constructies worden daarna gekoppeld aan de verschillende bedrijfsprocessen.

CBEE Remarkable – jouw partner in ERP

Heb jij een bedrijf in de omgeving van Den Haag? En ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van ERP? Dan is CBEE Remarkable dé partner voor jou. Het maakt niet uit hoe groot of klein jouw bedrijf (of budget) is, wij zorgen graag voor een passende oplossing. We kijken namelijk naar jouw behoeften en doelstellingen, om vervolgens de software hierop af te stemmen. Bij elke stap van het proces bieden we een helpende hand en een luisterend oor. Zowel het design als de implementatie en adoptie kunnen we voor jou verzorgen. Zo weet je zeker dat je niet alleen het beste systeem aanschaft, maar ook dat al jouw medewerkers het op de juiste manier gebruiken. We doen dit altijd in overleg en op een manier die voor jou prettig is. Als dit beter uitkomt werken we op afstand, maar we reizen natuurlijk ook zonder problemen naar Den Haag!

De voordelen van een ERP-systeem

Een passend ERP-systeem draagt bij aan de groei van jouw bedrijf in Den Haag. Een ERP-systeem zorgt voor de automatisering van de bedrijfsprocessen. Hierdoor worden minder fouten gemaakt, wat leidt tot meer efficiëntie. Je werkt consistent en hebt een goed zakelijk inzicht in al jouw beslissingen. Ook zorgt een ERP-systeem er voor dat jij…

…kosten bespaart

…meer overzicht hebt

…beter samenwerkt

Kortom, het juiste ERP-systeem draagt bij aan de groei van jouw onderneming. Het gebruik van de juiste ERP-software maakt jouw onderneming efficiënter, flexibeler en sneller. Je beheerst je bedrijfsprocessen beter. Zo verkort je bijvoorbeeld de doorlooptijd van orders en verlaag je voorraadkosten. Tot slot ben je óók nog eens veel klantgerichter!

Over FinancialForce

FinancialForce is een cloud-based ERP-systeem. Het is het enige ERP-systeem ter wereld dat customer centric is. De klant staat dus altijd in het middelpunt. Dit is een werkwijze die zorgt voor betere klantrelaties en klantenbinding, wat weer resulteert in een sterker bedrijf. Hoe groot jouw bedrijf ook is en in welke branche je verkeert, FinancialForce sluit naadloos aan op jouw processen. Veel systemen zijn slechts gebouwd voor fysieke producten. Vooral productiebedrijven met een lineair bedrijfsproces hebben er dan ook baat bij. FinancialForce is anders. Het geeft jou de mogelijkheden om nieuwe producten, diensten  of een combinatie hiervan te leveren. Klanten ervaren een gepersonaliseerde facturering en betaling, ongeacht om welke inkomstenbron het gaat.

En het mooiste komt nog… Omdat het systeem cloud-based is heb je overal toegang! Of je nu gewoon in Den Haag bent of compleet ergens ander, jij logt met elk apparaat gemakkelijk in.

Start met jouw eigen ERP-systeem!

Ben jij klaar om een ERP systeem aan te schaffen voor jouw bedrijf in Den Haag of omstreken? Of ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen in dit proces? Wij helpen je graag met jouw FinancialForce oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen!

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link