CRM-systeem Leeuwarden

Wil jij met behulp van een CRM-systeem meer uit jouw onderneming in Leeuwarden halen? Door middel van een CRM-systeem kan jij je processen optimaliseren en alle relaties met klanten beheren. Wij als CBEE Remarkable zijn jouw partner in de implementatie en het optimaliseren van jouw CRM oplossing in Leeuwarden. Salesforce is wereldwijd het nummer één CRM-systeem.

Wat is CRM?

CRM is een afkorting van Customer Relationship Management. Met een CRM systeem beheer jij op een overzichtelijke manier je bestaande en potentiële klantrelaties in Leeuwarden of omstreken. CRM biedt namelijk de mogelijkheid om jouw relatie met klanten, collega’s, leveranciers, partners en servicegebruikers te versterken. Het opbouwen van goede relaties is cruciaal voor het werven én binden van klanten. Door het gebruik van dashboards heb je alle waardevolle informatie bij de hand, om zo efficiënt mogelijk in te spelen op de wensen van jouw klanten in Leeuwarden of omstreken.

Een CRM-systeem helpt met:

  • Sales- en marketingprognoses genereren
  • Gegevens gemakkelijk delen met andere gebruikers
  • Contactmomenten met de klantenservice volgen
  • Klantgegevens bijhouden

CBEE Remarkable – jouw partner in CRM

CBEE Remarkable denkt graag met jou mee tijdens het kiezen van een waardevol CRM systeem. Wij zorgen voor een op maat gemaakt plan, passend bij jouw onderneming. Onze oplossing is niet gebonden aan een groot of klein bedrijf, waardoor jij altijd je voordeel kunt doen met een goed CRM systeem. Wij ondersteunen bij het design en de perfecte implementatie van jouw CRM systeem in Leeuwarden of omstreken. Ook tijdens het gebruik van jouw oplossing geven wij ondersteuning voor de eindgebruikers. In sommige gevallen lukt dit telefonisch, maar wij komen ook graag persoonlijk langs naar jouw onderneming in Leeuwarden.

De voordelen van een CRM-systeem

Een goed CRM-systeem kan jouw bedrijf in Leeuwarden laten groeien. Dat komt door de vele functies die processen automatiseren en optimaliseren. De aanschaf van een CRM-systeem brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Zo helpt het jou onder andere om…

…meer inzicht te krijgen in jouw bedrijfsprocessen en -prestaties

…een sterke klantbinding en klanttevredenheid te realiseren

…sneller en beter samen te werken

Over Salesforce

Salesforce is wereldwijd het nummer één CRM-systeem. Hiermee houd je klantinteracties bij op het hoogste niveau. Je brengt eenvoudig de klantreis in kaart en je bedient jouw klanten optimaal. Verkopen, marketeren én een goede service leveren was nog nooit zo makkelijk. Bovendien doe je dit vanaf elke gewenste locatie. Salesforce is namelijk cloud-based. Dit betekent dat je overal toegang hebt tot het systeem. Of je nu in Leeuwarden verkeert of heel ergens anders, jij kunt met elk apparaat inloggen. Het enige wat je nodig hebt is internetverbinding, en voilà.

Start met jouw eigen CRM-systeem!

Ben jij klaar om jouw bedrijf in Leeuwarden naar een hoger niveau te tillen? Wil jij meer weten over de vele mogelijkheden van CRM? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link