CRM-systeem Drenthe

Zoek jij een CRM-systeem in de omgeving van Drenthe, om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Wil je meer uit jouw onderneming halen én de beste service leveren aan klanten? Dan helpen we je graag verder. Wij verzorgen de implementatie en optimalisatie van Salesforce. Dit is wereldwijd het nummer één CRM-systeem.

Wat is CRM?

CRM is een afkorting van Customer Relationship Management. Met een CRM systeem beheer jij op een overzichtelijke manier je bestaande en potentiële klantrelaties in Drenthe of omstreken. CRM biedt namelijk de mogelijkheid om jouw relatie met klanten, collega’s, leveranciers, partners en servicegebruikers te versterken. Het opbouwen van goede relaties is cruciaal voor het werven én binden van klanten. Door het gebruik van dashboards heb je alle waardevolle informatie bij de hand, om zo efficiënt mogelijk in te spelen op de wensen van jouw klanten in Drenthe of omstreken.

Een CRM-systeem helpt met:

  • Sales- en marketingprognoses genereren
  • Gegevens gemakkelijk delen met andere gebruikers
  • Contactmomenten met de klantenservice volgen
  • Klantgegevens bijhouden

CBEE Remarkable – jouw partner in CRM

Hoe groot of klein jouw bedrijf in Drenthe ook is, je kunt altijd je voordeel doen met een CRM-systeem. Wij vinden namelijk voor elke ondernemer een gepaste oplossing. Bij CBEE Remarkable denken we graag met je mee. Zo helpen we met het perfecte design van jouw CRM-systeem. Op die manier komen we zeker tegemoet aan jouw bedrijfsdoelen én budget. Daarnaast zorgen we ervoor dat de implementatie soepel verloopt. Iedereen die het systeem gaat gebruiken wordt hierbij betrokken. Zo zul je als bedrijf alle kansen benutten die het CRM-systeem biedt. Ook als het systeem in gebruik is geven we ondersteuning waar nodig. Soms lukt dit telefonisch, maar we schromen uiteraard niet om persoonlijk naar Drenthe te komen!

De voordelen van een CRM-systeem

Het voordeel van een goed CRM systeem voor jouw bedrijf in Drenthe is het automatiseren en optimaliseren van jouw processen. Een CRM systeem helpt mee aan het behalen van meer winst voor je onderneming. Enkele voordelen van CRM zijn …

…meer inzicht te krijgen in jouw bedrijfsprocessen en -prestaties

…een sterke klantbinding en klanttevredenheid te realiseren

…sneller en beter samen te werken

Over Salesforce

Salesforce is wereldwijd het nummer één CRM-systeem. Hiermee houd je klantinteracties bij op het hoogste niveau. Je brengt eenvoudig de klantreis in kaart en je bedient jouw klanten optimaal. Verkopen, marketeren én een goede service leveren was nog nooit zo makkelijk. Bovendien doe je dit vanaf elke gewenste locatie. Salesforce is namelijk cloud-based. Dit betekent dat je overal toegang hebt tot het systeem. Of je nu in Drenthe verkeert of heel ergens anders, jij kunt met elk apparaat inloggen. Het enige wat je nodig hebt is internetverbinding, en voilà.

Start met jouw eigen CRM-systeem!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een CRM systeem voor jouw bedrijf in Drenthe? Of wil jij hulp bij de implementatie of het design van jouw CRM oplossing? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link