CRM-systeem Assen

Wil jij met behulp van een CRM-systeem meer uit jouw onderneming in Assen halen? Door middel van een CRM-systeem kan jij je processen optimaliseren en alle relaties met klanten beheren. Wij als CBEE Remarkable zijn jouw partner in de implementatie en het optimaliseren van jouw CRM oplossing in Assen. Salesforce is wereldwijd het nummer één CRM-systeem.

Wat is CRM?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Het helpt jou om (potentiële) klanten in de buurt van Assen beter in kaart te brengen. Je ontdekt bijvoorbeeld snel hun wensen en voorkeuren. Hier kun je vervolgens op inspelen. Ook deel je gemakkelijk gegevens met collega’s. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere samenwerking. Daarnaast houd je uiteenlopende informatie bij, die wordt weergegeven in overzichtelijke dashboards. Zo worden salesprognoses, contactbeheer, leadbeheer en emailtracking kinderspel.

Een CRM-systeem helpt met:

  • Sales- en marketingprognoses genereren
  • Gegevens gemakkelijk delen met andere gebruikers
  • Contactmomenten met de klantenservice volgen
  • Klantgegevens bijhouden

CBEE Remarkable – jouw partner in CRM

CBEE Remarkable denkt graag met jou mee tijdens het kiezen van een waardevol CRM systeem. Wij zorgen voor een op maat gemaakt plan, passend bij jouw onderneming. Onze oplossing is niet gebonden aan een groot of klein bedrijf, waardoor jij altijd je voordeel kunt doen met een goed CRM systeem. Wij ondersteunen bij het design en de perfecte implementatie van jouw CRM systeem in Assen of omstreken. Ook tijdens het gebruik van jouw oplossing geven wij ondersteuning voor de eindgebruikers. In sommige gevallen lukt dit telefonisch, maar wij komen ook graag persoonlijk langs naar jouw onderneming in Assen.

De voordelen van een CRM-systeem

Een goed CRM-systeem kan jouw bedrijf in Assen laten groeien. Dat komt door de vele functies die processen automatiseren en optimaliseren. De aanschaf van een CRM-systeem brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Zo helpt het jou onder andere om…

…meer inzicht te krijgen in jouw bedrijfsprocessen en -prestaties

…een sterke klantbinding en klanttevredenheid te realiseren

…sneller en beter samen te werken

Over Salesforce

Salesforce is wereldwijd de leider in cloudbased CRM-software. Het grote voordeel van een cloudbased systeem is de vrijheid die gecreëerd wordt: Je hebt overal toegang tot het systeem en dus ook tot alle waardevolle informatie die je nodig hebt voor jouw bedrijf in Assen of omstreken. Het enige vereiste: een internetverbinding. Hierdoor kun je vanuit elke locatie klantinteracties bijhouden en eenvoudig jouw klanten bedienen. Salesforce staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waardoor je potentiële leads niet uit het oog verliest!

Start met jouw eigen CRM-systeem!

Ben jij klaar om jouw bedrijf in Assen naar een hoger niveau te tillen? Wil jij meer weten over de vele mogelijkheden van CRM? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link