Salesforce: Verhoog het Werkgeluk door Verbonden Bedrijfsprocessen

Next Level CRM voor bedrijven die zich durven te onderscheiden.

In de huidige, competitieve markt moet iedere organisatie sneller en flexibeler handelen. De tijd om beslissingen te nemen wordt steeds schaarser, terwijl de hoeveelheid informatie dat moet worden opgenomen snel toeneemt. Dit zorgt ervoor dat organisaties afdelingen en data moeten samenbrengen om bedrijfsprocessen te optimaliseren, en zo sneller en efficiënter beslissingen te nemen. Salesforce brengt marketing, sales, service en financiële processen samen om organisaties efficiënter en doelgerichter te laten werken. Benieuwd hoe? We laten het je graag vrijblijvend zien!

Banner
Icon

360 graden klantbeeld

Door marketing, sales, service en finance op één platform te verbinden bespaar je veel tijd bij het overdragen van gegevens tussen deze verschillende afdelingen. Medewerkers hoeven niet langer wachten op handmatige overdracht van gegevens tussen teams, wat de efficiëntie en snelheid van bedrijfsprocessen verbetert.

Icon

Optimale samenwerking

Door alle belangrijke bedrijfsprocessen op één platform te verbinden, kunnen teams beter samenwerken en informatie delen. Dit voorkomt communicatieproblemen en zorgt ervoor dat alle betrokkenen met dezelfde informatie werken. Daarnaast versnelt het de besluitvorming binnen de organisatie.

Icon

Next Level Klantinzichten

Door alle belangrijke bedrijfsprocessen op één platform te verbinden hebben organisaties beter zicht op alle klantinteracties en transacties. Hierdoor ontstaan betere inzichten in klantgedrag, persoonlijke voorkeuren en behoeften. Met deze inzichten worden marketing-, sales- en service-inspanningen afgestemd op de behoeften van individuele klanten.

Salesforce implementatie van A tot Z. CBEE Remarkable ondersteunt in alle stappen.

Onze Remarkable Aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Salesforce
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruiker

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van lead tot cash, van eerste marketinginteractie tot aan het boeken van de factuur. Wij helpen organisaties het werkgeluk te verhogen door efficiënter en effectiever te werken met behulp van Salesforce. We automatiseren manuele handelingen en creëren zo een schaalbare werkwijze voor medewerkers.

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en FinancialForce.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Zo helpen we andere klanten met het verbinden van bedrijfsprocessen.

Salesforce als versneller van groei voor MedEnvoy Global

Banner
1  / 2

Hoe VRelax van Start-up naar Scale-up ging met Salesforce

Banner
2  / 2

Meer informatie over Salesforce of een afspraak plannen?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Hidden

Hidden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.