Salesforce Veendam

Wil jij jouw verkoopprocessen en dus de resultaten van jouw bedrijf optimaliseren? Wij zijn CBEE Remarkable  en wij helpen jou graag bij het implementeren van Salesforce voor jouw bedrijf in Veendam en omstreken. Door het gebruik maken van Salesforce worden jouw processen beter in kaart gebracht en kan jij je klanten in Veendam beter bedienen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op om meer over Salesforce te leren!

Wat is Salesforce?

Salesforce is de beste CRM oplossing voor jouw bedrijf. Met Salesforce kan jij je klanten optimaal bedienen door het eenvoudig koppelen van de complete customer journey aan software waardoor alle interacties met je klanten in kaart worden gebracht! Salesforce biedt een combinatie van cloud-based oplossingen aan die dit mogelijk maken en wij bieden het jou aan in Veendam!

Onze expertises

  • Sales Cloud
  • Service Cloud
  • Marketing Cloud
  • Pardot Marketing automation

Jouw partner in het digitale tijdperk

Er vinden veranderingen plaats en alles wordt steeds meer digitaal. Zo ook het beheren van jouw bedrijfsprocessen en klantinteracties. Dat kan in het begin ingewikkeld zijn. CBEE Remarkable wil jou daarom helpen in het versoepelen van deze transitie. Dankzij gebruiksvriendelijke systemen zul jij verkopen, marketeren én jouw klanten bedienen als nooit te voren. Omdat de oplossingen digitaal zijn, maakt het niet uit waar jouw klanten gevestigd zijn. Je bedient ze zonder problemen vanuit Veendam of omstreken, met Salesforce.

Functionaliteiten van Salesforce

Salesforce biedt een scala aan functies. Deze hebben allemaal als doel om de processen van jouw bedrijf in Veendam of omstreken te optimaliseren. Zo laat Marketing Cloud jou een gepersonaliseerde customer journey maken en biedt Sales Cloud alle benodigde informatie voor het sluiten van deals. Daarnaast is er Service Cloud, een oplossing voor het bieden van de beste klantenservice. Tot slot automatiseert Pardot jouw B2B-marketingsysteem.

Salesforce Managed Services

Het platform van Salesforce blijft zich continu ontwikkelen en verbeteren door middel van updates. Daarom staan wij ook ná implementatie voor jou klaar in de vorm van onze Salesforce Managed Services. Voor een vast bedrag per maand bieden wij support voor jouw eindgebruikers en zorgen we er constant voor dat Salesforce optimaal voor jouw bedrijf in Veendam is ingericht.

Start ook met Salesforce!

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Salesforce? Ben jij klaar om een grote stap vooruit te zetten met jouw bedrijf in Veendam op het gebied van klantrelatiebeheer? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij kunnen je er alles over vertellen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link