Salesforce Meppel

Wil jij jouw verkoopprocessen en dus de resultaten van jouw bedrijf optimaliseren? Wij zijn CBEE Remarkable  en wij helpen jou graag bij het implementeren van Salesforce voor jouw bedrijf in Meppel en omstreken. Door het gebruik maken van Salesforce worden jouw processen beter in kaart gebracht en kan jij je klanten in Meppel beter bedienen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op om meer over Salesforce te leren!

Wat is Salesforce?

Salesforce is hét nummer één CRM-systeem van de wereld. En wij brengen het naar jou in Meppel! Het systeem stelt jou in staat om de interacties die jij met je klanten hebt in kaart te brengen, zodat vervolgens de complete customer journey aan software kan worden gekoppeld en jij je klanten optimaal kunt bedienen. Salesforce realiseert dit met een groot aantal cloud-based oplossingen.

Onze expertises

  • Sales Cloud
  • Service Cloud
  • Marketing Cloud
  • Pardot Marketing automation

Jouw partner in het digitale tijdperk

Met Salesforce kun jij je klanten vanuit Meppel of omstreken gemakkelijk bedienen.

De slimme en gebruiksvriendelijke systemen bieden jouw de mogelijkheid om te verkopen, te marketeren én je klanten optimaal van dienst te zijn.  Het beheren van jouw bedrijfsprocessen en de interacties met klanten verandert en wordt steeds digitaler. CBEE Remarkable jou begeleiden om deze digitale transitie soepel te laten verlopen. Door middel van digitale oplossingen is de locatie waar jouw klanten zich bevinden geen struikelblok meer!

Functionaliteiten van Salesforce

Salesforce heeft verschillende functionaliteiten die er allemaal op zijn gericht om jouw bedrijf in Meppel of omstreken te helpen met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Zo biedt de Sales Cloud alle informatie voor het sluiten van deals, terwijl de Marketing Cloud je een gepersonaliseerde customer journey laat maken. Met de Service Cloud bied je klantenservice van wereldklasse en Pardot is dé oplossing voor geautomatiseerde B2B marketing.

Salesforce Managed Services

Via onze Salesforce Managed Services ondersteunen wij jou ook ná de implementatie van Salesforce voor jouw bedrif. Wij doen dit omdat het Salesforce platform zich blijft verbeteren en ontwikkelen middels nieuwe updates en functies. Wij zorgen er voor dat Salesforce continu optimaal is ingericht voor jouw bedrijf in Meppel . Dit doen wij tegen een vast bedrag per maand, waarbij we ook altijd ondersteuning leveren voor alle eindgebruikers.

Start ook met Salesforce!

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Salesforce? Ben jij klaar om een grote stap vooruit te zetten met jouw bedrijf in Meppel op het gebied van klantrelatiebeheer? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij kunnen je er alles over vertellen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link