Salesforce Lelystad

Wil jij jouw verkoopprocessen en dus de resultaten van jouw bedrijf optimaliseren? Wij zijn CBEE Remarkable  en wij helpen jou graag bij het implementeren van Salesforce voor jouw bedrijf in Lelystad en omstreken. Door het gebruik maken van Salesforce worden jouw processen beter in kaart gebracht en kan jij je klanten in Lelystad beter bedienen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op om meer over Salesforce te leren!

Wat is Salesforce?

Salesforce is de beste CRM oplossing voor jouw bedrijf. Met Salesforce kan jij je klanten optimaal bedienen door het eenvoudig koppelen van de complete customer journey aan software waardoor alle interacties met je klanten in kaart worden gebracht! Salesforce biedt een combinatie van cloud-based oplossingen aan die dit mogelijk maken en wij bieden het jou aan in Lelystad!

Onze expertises

  • Sales Cloud
  • Service Cloud
  • Marketing Cloud
  • Pardot Marketing automation

Jouw partner in het digitale tijdperk

Hoe jij jouw bedrijfsprocessen beheert en hoe jij interacties met klanten aangaat, verandert en wordt steeds digitaler. Daarom is CBEE Remarkable jouw partner in het digitale tijdperk. Met slimme oplossingen en gebruiksvriendelijke systemen kun jij verkopen, je klanten bedienen én marketeren als nooit te voren. En het maakt niet uit waar je klanten zich bevinden. Door de digitale oplossingen van Salesforce kun jij ze perfect met jouw bedrijf vanuit Lelystad of omstreken bedienen.

Functionaliteiten van Salesforce

Salesforce heeft verschillende functionaliteiten die er allemaal op zijn gericht om jouw bedrijf in Lelystad of omstreken te helpen met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Zo biedt de Sales Cloud alle informatie voor het sluiten van deals, terwijl de Marketing Cloud je een gepersonaliseerde customer journey laat maken. Met de Service Cloud bied je klantenservice van wereldklasse en Pardot is dé oplossing voor geautomatiseerde B2B marketing.

Salesforce Managed Services

Salesforce is altijd aan het ontwikkelen en vernieuwen door middel van updates. Vandaar dat wij jou ook na de Salesforce-implementatie blijven helpen. Dit doen we met onze Salesforce Managed Services. Tegen een vast maandtarief bieden wij steun aan alle gebruikers en zorgen wij dat de software altijd perfect is afgestemd op jouw onderneming in Lelystad.

Start ook met Salesforce!

Wil jij weten wat Salesforce allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Ben jij gemotiveerd om jouw bedrijf in Lelystad naar een hoger niveau te tillen als het gaat om (klant)relatiebeheer? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link