Salesforce Harlingen

Wil jij jouw verkoopprocessen en dus de resultaten van jouw bedrijf optimaliseren? Wij zijn CBEE Remarkable  en wij helpen jou graag bij het implementeren van Salesforce voor jouw bedrijf in Harlingen en omstreken. Door het gebruik maken van Salesforce worden jouw processen beter in kaart gebracht en kan jij je klanten in Harlingen beter bedienen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op om meer over Salesforce te leren!

Wat is Salesforce?

Salesforce is wereldwijd de nummer één CRM-oplossing. En wij leveren deze oplossing in Harlingen! Je kunt dan ook vanaf nu jouw complete customer journey koppelen aan de software en alle klantinteracties in kaart brengen. Zo bedien jij je klanten optimaal. Salesforce faciliteert dit middels diverse cloud-based oplossingen.

Onze expertises

  • Sales Cloud
  • Service Cloud
  • Marketing Cloud
  • Pardot Marketing automation

Jouw partner in het digitale tijdperk

Met Salesforce kun jij je klanten vanuit Harlingen of omstreken gemakkelijk bedienen.

De slimme en gebruiksvriendelijke systemen bieden jouw de mogelijkheid om te verkopen, te marketeren én je klanten optimaal van dienst te zijn.  Het beheren van jouw bedrijfsprocessen en de interacties met klanten verandert en wordt steeds digitaler. CBEE Remarkable jou begeleiden om deze digitale transitie soepel te laten verlopen. Door middel van digitale oplossingen is de locatie waar jouw klanten zich bevinden geen struikelblok meer!

Functionaliteiten van Salesforce

Salesforce biedt een scala aan functies. Deze hebben allemaal als doel om de processen van jouw bedrijf in Harlingen of omstreken te optimaliseren. Zo laat Marketing Cloud jou een gepersonaliseerde customer journey maken en biedt Sales Cloud alle benodigde informatie voor het sluiten van deals. Daarnaast is er Service Cloud, een oplossing voor het bieden van de beste klantenservice. Tot slot automatiseert Pardot jouw B2B-marketingsysteem.

Salesforce Managed Services

Via onze Salesforce Managed Services ondersteunen wij jou ook ná de implementatie van Salesforce voor jouw bedrif. Wij doen dit omdat het Salesforce platform zich blijft verbeteren en ontwikkelen middels nieuwe updates en functies. Wij zorgen er voor dat Salesforce continu optimaal is ingericht voor jouw bedrijf in Harlingen . Dit doen wij tegen een vast bedrag per maand, waarbij we ook altijd ondersteuning leveren voor alle eindgebruikers.

Start ook met Salesforce!

Wil jij weten wat Salesforce allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Ben jij gemotiveerd om jouw bedrijf in Harlingen naar een hoger niveau te tillen als het gaat om (klant)relatiebeheer? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link