Salesforce Assen

Wil jij Salesforce gebruiken om jouw processen beter in kaart te brengen en jouw klanten in Assen beter kunt bedienen? Dan is CBEE Remarkable jouw Salesforce-partner in Assen en omstreken. Met gerichte oplossingen worden jouw verkoopprocessen – en dus jouw resultaten! – geoptimaliseerd. Neem direct contact op om meer over Salesforce te leren!

Wat is Salesforce?

Salesforce is hét nummer één CRM-systeem van de wereld. En wij brengen het naar jou in Assen! Het systeem stelt jou in staat om de interacties die jij met je klanten hebt in kaart te brengen, zodat vervolgens de complete customer journey aan software kan worden gekoppeld en jij je klanten optimaal kunt bedienen. Salesforce realiseert dit met een groot aantal cloud-based oplossingen.

Onze expertises

  • Sales Cloud
  • Service Cloud
  • Marketing Cloud
  • Pardot Marketing automation

Jouw partner in het digitale tijdperk

Het beheren van jouw bedrijfsprocessen en de interacties met klanten verandert en wordt steeds digitaler. Daarom wil CBEE Remarkable jou begeleiden om deze digitale transitie soepel te laten verlopen. Jij kunt vanaf nu verkopen, je klanten bedienen én marketeren als nooit te voren door middel van slimme oplossingen en gebruiksvriendelijke systemen. Door middel van digitale oplossingen maakt het niet uit waar jouw klanten zich bevinden. Met Salesforce kun jij ze vanuit Assen of omstreken perfect bedienen.

Functionaliteiten van Salesforce

Salesforce biedt een scala aan functies. Deze hebben allemaal als doel om de processen van jouw bedrijf in Assen of omstreken te optimaliseren. Zo laat Marketing Cloud jou een gepersonaliseerde customer journey maken en biedt Sales Cloud alle benodigde informatie voor het sluiten van deals. Daarnaast is er Service Cloud, een oplossing voor het bieden van de beste klantenservice. Tot slot automatiseert Pardot jouw B2B-marketingsysteem.

Salesforce Managed Services

Salesforce is altijd aan het ontwikkelen en vernieuwen door middel van updates. Vandaar dat wij jou ook na de Salesforce-implementatie blijven helpen. Dit doen we met onze Salesforce Managed Services. Tegen een vast maandtarief bieden wij steun aan alle gebruikers en zorgen wij dat de software altijd perfect is afgestemd op jouw onderneming in Assen.

Start ook met Salesforce!

Wil jij weten wat Salesforce allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Ben jij gemotiveerd om jouw bedrijf in Assen naar een hoger niveau te tillen als het gaat om (klant)relatiebeheer? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link