FinancialForce Zuid-Holland

Wil jij FinancialForce gebruiken om jouw dagelijkse activiteiten te beheren en optimaal te kunnen voldoen aan de wensen van jouw klanten in Zuid-Holland? Dan is CBEE Remarkable jouw FinancialForce-partner in Zuid-Holland en omstreken. FinancialForce is gebouwd op het force.com platform, waardoor het als enige ERP systeem de kracht van jouw Salesforce applicatie vergroot.

Hierdoor is het mogelijk is om op een efficiënte manier zakelijke beslissingen te maken zonder de klant uit het oog te verliezen.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce is wereldwijd het nummer één professional services automation systeem, waarbij de klant volledig centraal staat. Of jouw bedrijf nu producten, services of een combinatie van die twee biedt, FinancialForce sluit naadloos aan op jouw business model. En wij brengen deze slimme oplossing naar jou in Zuid-Holland! FinancialForce levert je waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle. Dit stimuleert de groei van jouw bedrijf.

Jouw partner in het digitale tijdperk

In het huidige digitale tijdperk worden bedrijven gedwongen om sneller in te spelen op grote veranderingen. Zij die gemakkelijk nieuwe kansen herkennen zijn degene die gedijen in dit digitale tijdperk. Daarom is CBEE Remarkable is jouw partner in slimme oplossingen in Zuid-Holland en omstreken. Wij opereren op het snijvlak van Finance en IT om jouw bedrijf te laten groeien.

Functionaliteiten van FinancialForce

FinancialForce biedt functies als service automation en een geautomatiseerde stroom van inkomsten. Hierdoor is het regelen van jouw administratie gemakkelijk en overzichtelijk. Daarnaast biedt FinancialForce rapportages en inzichten, en wordt er een verbinding gemaakt tussen de front- en back-office voor jouw bedrijf in Zuid-Holland of omstreken. De informatie is hierdoor beschikbaar voor al jouw eindgebruikers. Kortom, met FinancialForce kan jij je bedrijfsprocessen optimaliseren en dat allemaal op één plek!

FinancialForce Managed Services

Hebben jouw eindgebruikers ook moeite om mee te gaan met de vele updates van FinancialForce? Geen zorgen! Behalve FinancialForce design, implementatie en adoptie verzorgen wij FinancialForce Managed Services. Voor een vast bedrag elke maand laten wij de eindgebruikers van jouw bedrijf in Zuid-Holland optimaal gebruik maken van het platform. Het goed inrichten van FinancialForce is namelijk van groot belang voor het succes van de software!

Start ook met FinancialForce!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van FinancialForce voor jouw bedrijf in Zuid-Holland of omstreken? Of ben je al overtuigd en wil je meteen aan de slag met dit unieke ERP-systeem? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen jouw bedrijf in Zuid-Holland verder helpen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link