FinancialForce

Verbind Bedrijfsprocessen voor Groei en Innovatie.

Onze klanten hebben tegenwoordig hogere verwachtingen dan ooit. Hierdoor zijn personalisatie en maatwerk steeds belangrijker geworden, en moeten bedrijven in staat zijn om klantgerichte ervaringen te bieden. Het verbinden van bedrijfsprocessen op één platform en het samenbrengen van data is hierin cruciaal. We bespreken samen met FinancialForce de trends en behoeftes van tegenwoordig, en hoe bedrijven hier op in kunnen spelen. Meer weten? Lees dan verder of download het GRATIS artikel direct!

Banner
Icon

Today's Trends

Hoe beïnvloeden de trends van tegenwoordig de manier waarop organisaties zaken doen? Hoe kun je hier als organisatie mee omgaan om resultaten te blijven verbeteren?

Icon

Today's Needs

Het is essentieel dat organisaties slimmer gaan werken om te blijven innoveren. Welke middelen heeft het management nodig om dit te bewerkstelligen?

Icon

The FinancialForce Solution

Hoe bieden FinancialForce en CBEE Remarkable oplossingen aan om competitief te blijven in de huidige markt? Hoe verbinden we belangrijke processen op het force.com platform?

FinancialForce implementatie van A tot Z. CBEE Remarkable ondersteunt in alle stappen.

Onze Remarkable Aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van FinancialForce
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruikers

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van lead tot cash, van eerste marketinginteractie tot aan het boeken van de factuur. Wij helpen organisaties het werkgeluk te verhogen door efficiënter en effectiever te werken met behulp van FinancialForce. We automatiseren manuele handelingen en creëren zo een schaalbare werkwijze voor medewerkers.

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en FinancialForce.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Zo helpen we klanten met het verbinden van bedrijfsprocessen voor innovatie en groei.

IG&H stoomt zich klaar voor de toekomst met FinancialForce.

Banner
1  / 1

Download jouw GRATIS artikel over Salesforce & FinancialForce hier!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Hidden

Hidden