FinancialForce Rotterdam

Sta jij op het punt om FinancialForce te gebruiken om jouw onderneming in Rotterdam naar het volgende niveau te tillen? Dan kunnen wij je helpen! FinancialForce is een uniek klantcentraal ERP-systeem. Door de koppeling van FinancialForce met het Force.com platform, vergroot het als enige ERP-systeem de waarde van jouw Salesforce oplossing. FinancialForce laat hierdoor de waarde van applicaties als CRM, CPQ en Einstein vergroten. De verkopers, serviceteams en jouw back-office worden met elkaar verenigd.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce helpt jouw organisatie in Rotterdam om vraag snel om te zetten in nieuwe verdienmodellen. Met dit ERP systeem automatiseer je verschillende bedrijfsactiviteiten én verhoog je de customer lifetime value. Met FinancialForce neem je sneller de juiste beslissingen, verbind je de front- en back-office en gebruik je de beste automatisering.

Jouw partner in het digitale tijdperk

In het huidige digitale tijdperk worden bedrijven gedwongen om sneller in te spelen op grote veranderingen. Zij die gemakkelijk nieuwe kansen herkennen zijn degene die gedijen in dit digitale tijdperk. Daarom is CBEE Remarkable is jouw partner in slimme oplossingen in Rotterdam en omstreken. Wij opereren op het snijvlak van Finance en IT om jouw bedrijf te laten groeien.

Functionaliteiten van FinancialForce

FinancialForce heeft verschillende functionaliteiten die er allemaal op zijn gericht om jouw bedrijf in Rotterdam of omstreken te helpen met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Zo biedt FinancialForce gemakkelijke rapportages en inzichten en zorgt het voor een verbinding van jouw front- en back-office, waardoor de data beschikbaar is voor alle gebruikers. Het platform maakt tevens gebruik van Service automation, en een geautomatiseerde inkomstenstroom om de administratie gemakkelijk te regelen. Kortom: Alles wat je nodig hebt op één plek!

FinancialForce Managed Services

Het FinancialForce platform blijft continu in ontwikkeling, waardoor het voor jouw bedrijf lastig kan zijn om hierop in te spelen. Naast onze FinancialForce implementatie bieden wij daarom voor een vast bedrag per maand ook onze FinancialForce Managed Services aan. Wij zorgen er voor dat jouw eindgebruikers optimaal gebruik kunnen maken van het platform, en dat FinancialForce goed is ingericht voor jouw bedrijf in Rotterdam.

Start ook met FinancialForce!

Ben jij klaar om FinancialForce te implementeren en de volgende grote stap te zetten met jouw bedrijf in Rotterdam? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FinancialForce jou kan bieden op het gebied van slimme oplossingen? Neem dan nu direct contact met ons op, wij helpen je graag om deze stap te zetten!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link