FinancialForce Nijmegen

Wil jij FinancialForce gebruiken om jouw dagelijkse activiteiten te beheren en optimaal te kunnen voldoen aan de wensen van jouw klanten in Nijmegen? Dan is CBEE Remarkable jouw FinancialForce-partner in Nijmegen en omstreken. FinancialForce is gebouwd op het force.com platform, waardoor het als enige ERP systeem de kracht van jouw Salesforce applicatie vergroot.

Hierdoor is het mogelijk is om op een efficiënte manier zakelijke beslissingen te maken zonder de klant uit het oog te verliezen.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce is wereldwijd het nummer één professional services automation systeem, waarbij de klant volledig centraal staat. Of jouw bedrijf nu producten, services of een combinatie van die twee biedt, FinancialForce sluit naadloos aan op jouw business model. En wij brengen deze slimme oplossing naar jou in Nijmegen! FinancialForce levert je waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle. Dit stimuleert de groei van jouw bedrijf.

Jouw partner in het digitale tijdperk

Tegenwoordig vinden er grote veranderingen plaats in de digitale wereld, waardoor er steeds meer behoefte is aan slimme oplossingen, zoals automatisering. Wij als CBEE Remarkable zijn in dit veranderende digitale tijdperk jouw partner in slimme oplossingen. Door het centraal stellen van jouw klanten in Nijmegen en omstreken ben jij in staat om gemakkelijk kansen te herkennen en in te spelen op huidige veranderingen.

Functionaliteiten van FinancialForce

De verschillende functies van FinancialForce sluiten naadloos aan op jouw business model.

Als eerste zijn enkele functies van FinancialForce o.a. overzichtelijke dashboards, een centrale database voor de gebruikers en de vele voordelen van automatisering. Daarnaast levert FinancialForce waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle, en dat allemaal op één plek!

FinancialForce Managed Services

Hebben jouw eindgebruikers ook moeite om mee te gaan met de vele updates van FinancialForce? Geen zorgen! Behalve FinancialForce design, implementatie en adoptie verzorgen wij FinancialForce Managed Services. Voor een vast bedrag elke maand laten wij de eindgebruikers van jouw bedrijf in Nijmegen optimaal gebruik maken van het platform. Het goed inrichten van FinancialForce is namelijk van groot belang voor het succes van de software!

Start ook met FinancialForce!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van FinancialForce voor jouw bedrijf in Nijmegen of omstreken? Of ben je al overtuigd en wil je meteen aan de slag met dit unieke ERP-systeem? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen jouw bedrijf in Nijmegen verder helpen!

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link