FinancialForce Nederland

Wil jij FinancialForce gebruiken om jouw dagelijkse activiteiten te beheren en optimaal te kunnen voldoen aan de wensen van jouw klanten in Nederland? Dan is CBEE Remarkable jouw FinancialForce-partner in Nederland en omstreken. FinancialForce is gebouwd op het force.com-platform, waardoor het als enige ERP-systeem de kracht van jouw Salesforce-applicatie vergroot.
Hierdoor is het mogelijk om op een efficiënte manier zakelijke beslissingen te nemen zonder jouw klant uit het oog te verliezen.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce is wereldwijd het nummer één professional services automation systeem, waarbij de klant volledig centraal staat. Of jouw bedrijf nu producten, services of een combinatie van die twee biedt, FinancialForce sluit naadloos aan op jouw businessmodel. En wij brengen deze slimme oplossing naar jou in Nederland! FinancialForce levert je waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle. Dit stimuleert de groei van jouw bedrijf.

Jouw partner in het digitale tijdperk

Tegenwoordig vinden er grote veranderingen plaats in de digitale wereld. Er is dan ook steeds meer behoefte aan slimme oplossingen, zoals automatisering. Wij als CBEE Remarkable zijn in dit veranderende digitale tijdperk jouw partner in slimme oplossingen. Door het centraal stellen van jouw klanten in Nederland en omstreken ben jij in staat om gemakkelijk kansen te herkennen. Op die manier speel je snel in op huidige veranderingen.

Functionaliteiten van FinancialForce

FinancialForce heeft verschillende functionaliteiten die er allemaal op zijn gericht om jouw bedrijf in Nederland of omstreken te helpen met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Zo biedt FinancialForce gemakkelijke rapportages en inzichten en zorgt het voor een verbinding van jouw front- en back-office, waardoor de data beschikbaar is voor alle gebruikers. Het platform maakt tevens gebruik van service automation, en een geautomatiseerde inkomstenstroom om de administratie gemakkelijk te regelen. Kortom: alles wat je nodig hebt op één plek!

FinancialForce Managed Services

Het FinancialForce-platform blijft continu in ontwikkeling, waardoor het voor jouw bedrijf lastig kan zijn om hierop in te spelen. Naast onze Salesforce-implementatie bieden wij daarom voor een vast bedrag per maand ook onze FinancialForce Managed Services aan. Wij zorgen er voor dat jouw eindgebruikers optimaal gebruik kunnen maken van het platform, en dat FinancialForce goed is ingericht voor jouw bedrijf in Nederland.

Start ook met FinancialForce!

Ben jij klaar om FinancialForce te implementeren en de volgende grote stap te zetten met jouw bedrijf in Nederland? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FinancialForce jou kan bieden op het gebied van slimme oplossingen? Neem dan nu direct contact met ons op, wij helpen je graag om deze stap te zetten!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link