FinancialForce Luik

Ben jij klaar voor een FinancialForce implementatie voor jouw bedrijf in Luik of omstreken? Zoek dan niet verder, want CBEE Remarkable is jouw FinancialForce partner! Dit unieke ERP-systeem is gekoppeld aan het Force.com platform. Hierdoor vergroot het als enige ERP-systeem de waarde van jouw Salesforce oplossing! Daarnaast is het omzetten van vraag naar echte verdienmodellen nog nooit zo makkelijk geweest voor jouw bedrijf in Luik!

Wat is FinancialForce?

FinancialForce is een uniek ERP-systeem dat volledig gericht is op jouw klanten in Luik of omstreken! Door de slimme cloud-based oplossing is de juiste informatie altijd beschikbaar voor jouw eindgebruikers. Hierdoor neem jij sneller en doelgerichter de belangrijke beslissingen. Met FinancialForce automatiseer je verschillende bedrijfsprocessen. Hierdoor stimuleer je de groei van jouw bedrijf in Luik of omstreken!

Jouw partner in het digitale tijdperk

Tegenwoordig vinden er grote veranderingen plaats in de digitale wereld, waardoor er steeds meer behoefte is aan slimme oplossingen, zoals automatisering. Wij als CBEE Remarkable zijn in dit veranderende digitale tijdperk jouw partner in slimme oplossingen. Door het centraal stellen van jouw klanten in Luik en omstreken ben jij in staat om gemakkelijk kansen te herkennen en in te spelen op huidige veranderingen.

Functionaliteiten van FinancialForce

FinancialForce heeft verschillende functionaliteiten die er allemaal op zijn gericht om jouw bedrijf in Luik of omstreken te helpen met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Zo biedt FinancialForce gemakkelijke rapportages en inzichten en zorgt het voor een verbinding van jouw front- en back-office, waardoor de data beschikbaar is voor alle gebruikers. Het platform maakt tevens gebruik van Service automation, en een geautomatiseerde inkomstenstroom om de administratie gemakkelijk te regelen. Kortom: Alles wat je nodig hebt op één plek!

FinancialForce Managed Services

Heb jij door de vele updates op het Force.com platform ook moeite om optimaal gebruik te maken van Financialforce in Luik of omstreken? Daarom wij bieden naast  Salesforce design en implementatie ook FinancialForce Managed Services aan voor een vast bedrag per maand. Wij zorgen voor constante FinancialForce optimalisatie voor jouw onderneming. Hierdoor kunnen jouw werknemers altijd optimaal gebruik kunnen maken van FinancialForce voor jouw bedrijf in Luik.

Start ook met FinancialForce!

Wil jij met FinancialForce de groei van jouw bedrijf in Luik versterken? Of heb je vragen over het implementatieproces? Neem dan contact op voor een telefonisch of persoonlijk gesprek! Wij helpen jou graag om de volgende horde te nemen met jouw bedrijf in Luik of omstreken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link