FinancialForce Groningen

Wil jij FinancialForce gebruiken om jouw dagelijkse activiteiten te beheren en optimaal te kunnen voldoen aan de wensen van jouw klanten in Groningen? Dan is CBEE Remarkable jouw FinancialForce-partner in Groningen en omstreken. FinancialForce is gebouwd op het force.com platform, waardoor het als enige ERP systeem de kracht van jouw Salesforce applicatie vergroot.

Hierdoor is het mogelijk is om op een efficiënte manier zakelijke beslissingen te maken zonder de klant uit het oog te verliezen.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce is wereldwijd het nummer één professional services automation systeem, waarbij de klant volledig centraal staat. Of jouw bedrijf nu producten, services of een combinatie van die twee biedt, FinancialForce sluit naadloos aan op jouw business model. En wij brengen deze slimme oplossing naar jou in Groningen! FinancialForce levert je waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle. Dit stimuleert de groei van jouw bedrijf.

Jouw partner in het digitale tijdperk

Tegenwoordig vinden er grote veranderingen plaats in de digitale wereld, waardoor er steeds meer behoefte is aan slimme oplossingen, zoals automatisering. Wij als CBEE Remarkable zijn in dit veranderende digitale tijdperk jouw partner in slimme oplossingen. Door het centraal stellen van jouw klanten in Groningen en omstreken ben jij in staat om gemakkelijk kansen te herkennen en in te spelen op huidige veranderingen.

Functionaliteiten van FinancialForce

FinancialForce biedt functies als service automation en een geautomatiseerde stroom van inkomsten. Hierdoor is het regelen van jouw administratie gemakkelijk en overzichtelijk. Daarnaast biedt FinancialForce rapportages en inzichten, en wordt er een verbinding gemaakt tussen de front- en back-office voor jouw bedrijf in Groningen of omstreken. De informatie is hierdoor beschikbaar voor al jouw eindgebruikers. Kortom, met FinancialForce kan jij je bedrijfsprocessen optimaliseren en dat allemaal op één plek!

FinancialForce Managed Services

Heb jij door de vele updates op het Force.com platform ook moeite om optimaal gebruik te maken van Financialforce in Groningen of omstreken? Daarom wij bieden naast  Salesforce design en implementatie ook FinancialForce Managed Services aan voor een vast bedrag per maand. Wij zorgen voor constante FinancialForce optimalisatie voor jouw onderneming. Hierdoor kunnen jouw werknemers altijd optimaal gebruik kunnen maken van FinancialForce voor jouw bedrijf in Groningen.

Start ook met FinancialForce!

Wil jij met FinancialForce de groei van jouw bedrijf in Groningen versterken? Of heb je vragen over het implementatieproces? Neem dan contact op voor een telefonisch of persoonlijk gesprek! Wij helpen jou graag om de volgende horde te nemen met jouw bedrijf in Groningen of omstreken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link