FinancialForce Gent

Sta jij op het punt om FinancialForce te gebruiken om jouw onderneming in Gent naar het volgende niveau te tillen? Dan kunnen wij je helpen! FinancialForce is een uniek klantcentraal ERP-systeem. Door de koppeling van FinancialForce met het Force.com platform, vergroot het als enige ERP-systeem de waarde van jouw Salesforce oplossing. FinancialForce laat hierdoor de waarde van applicaties als CRM, CPQ en Einstein vergroten. De verkopers, serviceteams en jouw back-office worden met elkaar verenigd.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce helpt jouw organisatie in Gent om vraag snel om te zetten in nieuwe verdienmodellen. Met dit ERP systeem automatiseer je verschillende bedrijfsactiviteiten én verhoog je de customer lifetime value. Met FinancialForce neem je sneller de juiste beslissingen, verbind je de front- en back-office en gebruik je de beste automatisering.

Jouw partner in het digitale tijdperk

Tegenwoordig worden er continu verbeteringen aangebracht in de digitale wereld. Hierdoor ontstaat er een grotere behoefte aan slimme oplossingen. CBEE Remarkable is dé partner in slimme oplossingen voor jouw bedrijf in Gent of omstreken! Door onze ervaring in Finance en IT herkennen wij gemakkelijk nieuwe kansen. Hierdoor laten we jouw bedrijf in Gent de volgende stap zetten!

Functionaliteiten van FinancialForce

De verschillende functies van FinancialForce sluiten naadloos aan op jouw business model.

Als eerste zijn enkele functies van FinancialForce o.a. overzichtelijke dashboards, een centrale database voor de gebruikers en de vele voordelen van automatisering. Daarnaast levert FinancialForce waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle, en dat allemaal op één plek!

FinancialForce Managed Services

Het FinancialForce platform blijft continu in ontwikkeling, waardoor het voor jouw bedrijf lastig kan zijn om hierop in te spelen. Naast onze FinancialForce implementatie bieden wij daarom voor een vast bedrag per maand ook onze FinancialForce Managed Services aan. Wij zorgen er voor dat jouw eindgebruikers optimaal gebruik kunnen maken van het platform, en dat FinancialForce goed is ingericht voor jouw bedrijf in Gent.

Start ook met FinancialForce!

Ben jij klaar om FinancialForce te implementeren en de volgende grote stap te zetten met jouw bedrijf in Gent? Of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die FinancialForce jou kan bieden op het gebied van slimme oplossingen? Neem dan nu direct contact met ons op, wij helpen je graag om deze stap te zetten!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link