FinancialForce Eindhoven

Sta jij op het punt om FinancialForce te gebruiken om jouw onderneming in Eindhoven naar het volgende niveau te tillen? Dan kunnen wij je helpen! FinancialForce is een uniek klantcentraal ERP-systeem. Door de koppeling van FinancialForce met het Force.com platform, vergroot het als enige ERP-systeem de waarde van jouw Salesforce oplossing. FinancialForce laat hierdoor de waarde van applicaties als CRM, CPQ en Einstein vergroten. De verkopers, serviceteams en jouw back-office worden met elkaar verenigd.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce helpt jouw organisatie in Eindhoven om vraag snel om te zetten in nieuwe verdienmodellen. Met dit ERP systeem automatiseer je verschillende bedrijfsactiviteiten én verhoog je de customer lifetime value. Met FinancialForce neem je sneller de juiste beslissingen, verbind je de front- en back-office en gebruik je de beste automatisering.

Jouw partner in het digitale tijdperk

In het huidige digitale tijdperk worden bedrijven gedwongen om sneller in te spelen op grote veranderingen. Zij die gemakkelijk nieuwe kansen herkennen zijn degene die gedijen in dit digitale tijdperk. Daarom is CBEE Remarkable is jouw partner in slimme oplossingen in Eindhoven en omstreken. Wij opereren op het snijvlak van Finance en IT om jouw bedrijf te laten groeien.

Functionaliteiten van FinancialForce

De verschillende functies van FinancialForce sluiten naadloos aan op jouw business model.

Als eerste zijn enkele functies van FinancialForce o.a. overzichtelijke dashboards, een centrale database voor de gebruikers en de vele voordelen van automatisering. Daarnaast levert FinancialForce waardevolle inzichten in alle stappen van de customer lifecycle, en dat allemaal op één plek!

FinancialForce Managed Services

Hebben jouw eindgebruikers ook moeite om mee te gaan met de vele updates van FinancialForce? Geen zorgen! Behalve FinancialForce design, implementatie en adoptie verzorgen wij FinancialForce Managed Services. Voor een vast bedrag elke maand laten wij de eindgebruikers van jouw bedrijf in Eindhoven optimaal gebruik maken van het platform. Het goed inrichten van FinancialForce is namelijk van groot belang voor het succes van de software!

Start ook met FinancialForce!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van FinancialForce voor jouw bedrijf in Eindhoven of omstreken? Of ben je al overtuigd en wil je meteen aan de slag met dit unieke ERP-systeem? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen jouw bedrijf in Eindhoven verder helpen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link