FinancialForce Brussel

Sta jij op het punt om FinancialForce te gebruiken om jouw onderneming in Brussel naar het volgende niveau te tillen? Dan kunnen wij je helpen! FinancialForce is een uniek klantcentraal ERP-systeem. Door de koppeling van FinancialForce met het Force.com platform, vergroot het als enige ERP-systeem de waarde van jouw Salesforce oplossing. FinancialForce laat hierdoor de waarde van applicaties als CRM, CPQ en Einstein vergroten. De verkopers, serviceteams en jouw back-office worden met elkaar verenigd.

Wat is FinancialForce?

FinancialForce helpt jouw organisatie in Brussel om vraag snel om te zetten in nieuwe verdienmodellen. Met dit ERP systeem automatiseer je verschillende bedrijfsactiviteiten én verhoog je de customer lifetime value. Met FinancialForce neem je sneller de juiste beslissingen, verbind je de front- en back-office en gebruik je de beste automatisering.

Jouw partner in het digitale tijdperk

Tegenwoordig vinden er grote veranderingen plaats in de digitale wereld, waardoor er steeds meer behoefte is aan slimme oplossingen, zoals automatisering. Wij als CBEE Remarkable zijn in dit veranderende digitale tijdperk jouw partner in slimme oplossingen. Door het centraal stellen van jouw klanten in Brussel en omstreken ben jij in staat om gemakkelijk kansen te herkennen en in te spelen op huidige veranderingen.

Functionaliteiten van FinancialForce

FinancialForce heeft verschillende functionaliteiten die er allemaal op zijn gericht om jouw bedrijf in Brussel of omstreken te helpen met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Zo biedt FinancialForce gemakkelijke rapportages en inzichten en zorgt het voor een verbinding van jouw front- en back-office, waardoor de data beschikbaar is voor alle gebruikers. Het platform maakt tevens gebruik van Service automation, en een geautomatiseerde inkomstenstroom om de administratie gemakkelijk te regelen. Kortom: Alles wat je nodig hebt op één plek!

FinancialForce Managed Services

Hebben jouw eindgebruikers ook moeite om mee te gaan met de vele updates van FinancialForce? Geen zorgen! Behalve FinancialForce design, implementatie en adoptie verzorgen wij FinancialForce Managed Services. Voor een vast bedrag elke maand laten wij de eindgebruikers van jouw bedrijf in Brussel optimaal gebruik maken van het platform. Het goed inrichten van FinancialForce is namelijk van groot belang voor het succes van de software!

Start ook met FinancialForce!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van FinancialForce voor jouw bedrijf in Brussel of omstreken? Of ben je al overtuigd en wil je meteen aan de slag met dit unieke ERP-systeem? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen jouw bedrijf in Brussel verder helpen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link