De backoffice van jouw organisatie speelt misschien wel een nóg grotere rol dan de activiteiten aan de voorkant. Zonder een goed proces binnen jouw Finance afdeling kunnen er al gauw problemen ontstaan. Het is dus belangrijk om een integratie tussen jouw front- en backoffice activiteiten te hebben. Hoe krijgt jouw organisatie inzichten in de inkomensstromen?

Automatiseer jouw inkomensstromen met ERP

Binnen organisaties komen er vaak meerdere inkomensstromen binnen die allemaal moeten worden geregistreerd. Een ERP systeem is onmisbaar om deze stromen inzichtelijk te krijgen. Daarnaast is het belangrijk om handmatig werk zo veel mogelijk te vermijden om inefficiëntie en menselijke fouten te voorkomen. Het automatiseren van inkomensstromen is dus een perfecte optie om dit probleem te verhelpen. Maar wat betekent dit voor jou?

Verhoog de tevredenheid van klanten

Een goed lead to cash proces wordt niet alleen binnen jouw organisatie gevoeld. Een soepele opvolging van stappen leidt ook tot een beter proces voor jouw klanten en dus een hogere tevredenheid. Een kortere factureringstijd voor jouw klanten is een voorbeeld om deze hogere tevredenheid te creëren.

Dashboards en Rapportages

Het is belangrijk om niet alleen waardevolle informatie te verzamelen, maar dit ook inzichtelijk te krijgen. Waar komen de meeste inkomsten vandaan? Welk proces verloopt het efficiëntst en kan meer benut worden door jouw organisatie? Dashboards en rapportages zorgen er voor dat jouw medewerkers altijd toegang hebben tot waardevolle en actuele informatie. Je kan gemakkelijk inzien of er veranderingen plaatsvinden op basis van trends.

FinancialForce en Accounting

Het doen van jouw accounting in FinancialForce zorgt er voor dat jouw organisatie het hele proces van lead tot cash inzichtelijk heeft op één platform! FinancialForce versterkt als enige ERP systeem jouw Salesforce oplossingen, omdat er een naadloze aansluiting is tussen de beschikbare systemen. Jouw boekhouding wordt gekoppeld aan FinancialForce en Salesforce om het proces van lead tot cash te combineren. Met de dashboards en rapportages van FinancialForce heb jij niet alleen een goed inzicht in je data, maar krijg je ook aanbevelingen en voorspellingen door de AI functie van de systemen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link