ERP-systeem Tilburg

Wil jij voor jouw bedrijf in Tilburg of omstreken een ERP-systeem aanschaffen? Heb jij behoefte aan automatisering van jouw processen of het centraal stellen van de klant? Dan is FinancialForce het perfecte ERP-systeem voor jou! FinancialForce stelt de klant als enige ERP systeem echt centraal. Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijk ERP-systeem? Lees dan verder of neem contact met ons op! We helpen je graag verder met jouw vragen.

Wat is ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met een ERP-systeem beheer je jouw bedrijfsactiviteiten, zoals risicobeheer, boekhouding, inkoop en projectmanagement. Kortom, de administratieve, financiële en logistieke processen handel je af met één systeem. Dit verhoogt de productiviteit en laat jouw bedrijf in Tilburg groeien.

Hoe werkt het precies? Kortgezegd doet een ERP-systeem het volgende:

  • Data centraal verzamelen en grootschalig distribueren

Gegevens worden op één plek verzameld en vervolgens gedeeld, waardoor iedereen beschikt over dezelfde informatie. Dit voorkomt fouten en brengt orde in jouw organisatie. Ook samenwerken wordt een stuk makkelijker.

  • Processen integreren

ERP-software verzorgt de integratie van processen, technologieën en mensen binnen jouw bedrijf. De verzamelde gegevens worden namelijk gekoppeld aan verschillende bedrijfsprocessen.

CBEE Remarkable – jouw partner in ERP

Wil jij een ERP systeem aanschaffen of implementeren voor jouw bedrijf in Tilburg of omstreken? Dan is CBEE Remarkable dé partner voor jou! Voor elk bedrijf, groot of klein, kunnen wij een passende oplossing verzorgen. Wij stemmen de ERP software volledig af op jouw interne processen en doelstellingen. Tijdens de implementatie ondersteunen wij alle eindgebruikers en hebben een antwoord op al jouw vragen. Wij verzorgen voor jouw bedrijf in Tilburg of omstreken de implementatie, adoptie en ondersteuning van jouw ERP oplossing. Afhangend van jouw voorkeur, bieden wij telefonische ondersteuning of komen wij graag langs voor een persoonlijk gesprek.

De voordelen van een ERP-systeem

Het juiste ERP-systeem helpt jouw bedrijf in Tilburg groeien. De functies zijn er namelijk voor gemaakt om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Doordat veel automatisch gaat, werk je een stuk efficiënter. De kans op fouten is kleiner en taken gaan sneller. En zo zijn er nog meer voordelen die komen kijken bij het gebruik van een ERP-systeem. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat jij…

…kosten bespaart

…meer overzicht hebt

…beter samenwerkt

Je werkt goedkoper door het automatiseren van noodzakelijke dagelijkse handelingen. Ook analyseer je bedrijfsprocessen gemakkelijk, omdat alles onderling verbonden is. Daarnaast heeft iedereen toegang tot real-time data, die in duidelijke rapporten wordt weergegeven. Door de toegang tot accurate, heldere informatie verloopt tevens de samenwerking met klanten en leveranciers soepeler.

Over FinancialForce

Wij adviseren FinancialForce als uniek ERP-systeem. FinancialForce staat wereldwijd bekend als het enige ERP-systeem dat volledig customer centric is. De focus van je processen ligt hierdoor altijd op de klant, waar het uiteindelijk allemaal om draait. Om een klant-gecentreerd bedrijf te krijgen, moet je de complete customer lifecycle kunnen beheren in één systeem. FinancialForce maakt dit mogelijk, door cruciale data te verzamelen bij ieder contactpunt. Teams van verschillende afdelingen hebben toegang tot dezelfde set klant-, project- en financiële data om zo beter de inkomsten- en kostenindicatoren van belangrijke klantaccounts te begrijpen.

Het grootste voordeel van FinancialForce ligt in de cloud-based functie. Al jouw gebruikers hebben overal toegang tot de meest recente data, waardoor er geen fouten ontstaan. Je bent dus niet gebonden aan jouw locatie in Tilburg, maar kunt overal met elk apparaat gemakkelijk inloggen!

Start met jouw eigen ERP-systeem!

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van een ERP-systeem? Ben je benieuwd of deze oplossing geschikt is voor jouw bedrijf in Tilburg? Óf ben je overtuigd en wil je hulp bij jouw FinancialForce-implementatie? In alle gevallen staan wij je graag te woord! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden en verdere informatie.

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link