ERP-systeem Rotterdam

Wil jij voor jouw bedrijf in Rotterdam of omstreken een ERP-systeem aanschaffen? Heb jij behoefte aan automatisering van jouw processen of het centraal stellen van de klant? Dan is FinancialForce het perfecte ERP-systeem voor jou! FinancialForce stelt de klant als enige ERP systeem echt centraal. Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijk ERP-systeem? Lees dan verder of neem contact met ons op! We helpen je graag verder met jouw vragen.

Wat is ERP?

De afkorting ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met behulp van een ERP systeem beheer je jouw dagelijkse activiteiten op een overzichtelijke manier. Activiteiten als risicobeheer, boekhouding, inkoop en projectmanagement kunnen vanaf nu afgehandeld worden in één centraal systeem. Het centraal beheren van jouw administratie, financiën en logistieke processen zorgt voor een hogere productiviteit voor jouw onderneming in Rotterdam of omstreken.

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Kortgezegd doet een ERP-systeem het volgende:

  • Data centraal verzamelen en grootschalig distribueren

De informatie wordt op één centraal punt verzameld en vervolgens gedeeld met alle eindgebruikers. Hierdoor heeft iedereen toegang tot dezelfde huidige informatie. Dit zorgt voor orde en minder fouten die ontstaan door miscommunicatie.

  • Processen integreren

ERP-software integreert processen, mensen en technologieën in elk bedrijf. Informatie binnen de organisatie wordt gestandaardiseerd en gebaseerd op gelijke definities. Deze constructies worden daarna gekoppeld aan de verschillende bedrijfsprocessen.

CBEE Remarkable – jouw partner in ERP

Wil jij een ERP systeem aanschaffen of implementeren voor jouw bedrijf in Rotterdam of omstreken? Dan is CBEE Remarkable dé partner voor jou! Voor elk bedrijf, groot of klein, kunnen wij een passende oplossing verzorgen. Wij stemmen de ERP software volledig af op jouw interne processen en doelstellingen. Tijdens de implementatie ondersteunen wij alle eindgebruikers en hebben een antwoord op al jouw vragen. Wij verzorgen voor jouw bedrijf in Rotterdam of omstreken de implementatie, adoptie en ondersteuning van jouw ERP oplossing. Afhangend van jouw voorkeur, bieden wij telefonische ondersteuning of komen wij graag langs voor een persoonlijk gesprek.

De voordelen van een ERP-systeem

Het juiste ERP-systeem helpt jouw bedrijf in Rotterdam groeien. De functies zijn er namelijk voor gemaakt om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Doordat veel automatisch gaat, werk je een stuk efficiënter. De kans op fouten is kleiner en taken gaan sneller. En zo zijn er nog meer voordelen die komen kijken bij het gebruik van een ERP-systeem. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat jij…

…kosten bespaart

…meer overzicht hebt

…beter samenwerkt

Je werkt goedkoper door het automatiseren van noodzakelijke dagelijkse handelingen. Ook analyseer je bedrijfsprocessen gemakkelijk, omdat alles onderling verbonden is. Daarnaast heeft iedereen toegang tot real-time data, die in duidelijke rapporten wordt weergegeven. Door de toegang tot accurate, heldere informatie verloopt tevens de samenwerking met klanten en leveranciers soepeler.

Over FinancialForce

FinancialForce is een cloud-based ERP-systeem. Het is het enige ERP-systeem ter wereld dat customer centric is. De klant staat dus altijd in het middelpunt. Dit is een werkwijze die zorgt voor betere klantrelaties en klantenbinding, wat weer resulteert in een sterker bedrijf. Hoe groot jouw bedrijf ook is en in welke branche je verkeert, FinancialForce sluit naadloos aan op jouw processen. Veel systemen zijn slechts gebouwd voor fysieke producten. Vooral productiebedrijven met een lineair bedrijfsproces hebben er dan ook baat bij. FinancialForce is anders. Het geeft jou de mogelijkheden om nieuwe producten, diensten  of een combinatie hiervan te leveren. Klanten ervaren een gepersonaliseerde facturering en betaling, ongeacht om welke inkomstenbron het gaat.

En het mooiste komt nog… Omdat het systeem cloud-based is heb je overal toegang! Of je nu gewoon in Rotterdam bent of compleet ergens ander, jij logt met elk apparaat gemakkelijk in.

Start met jouw eigen ERP-systeem!

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van een ERP-systeem? Ben je benieuwd of deze oplossing geschikt is voor jouw bedrijf in Rotterdam? Óf ben je overtuigd en wil je hulp bij jouw FinancialForce-implementatie? In alle gevallen staan wij je graag te woord! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden en verdere informatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link