ERP-systeem Amsterdam

Wil jij voor jouw bedrijf in Amsterdam of omstreken een ERP-systeem aanschaffen? Heb jij behoefte aan automatisering van jouw processen of het centraal stellen van de klant? Dan is FinancialForce het perfecte ERP-systeem voor jou! FinancialForce stelt de klant als enige ERP-systeem echt centraal. Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijk ERP-systeem? Lees dan verder of neem contact met ons op! We helpen je graag verder met jouw vragen.

Wat is ERP?

De afkorting ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Met behulp van een ERP systeem beheer je jouw dagelijkse activiteiten op een overzichtelijke manier. Activiteiten als risicobeheer, boekhouding, inkoop en projectmanagement kunnen vanaf nu afgehandeld worden in één centraal systeem. Het centraal beheren van jouw administratie, financiën en logistieke processen zorgt voor een hogere productiviteit voor jouw onderneming in Amsterdam of omstreken.

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Kortgezegd doet een ERP-systeem het volgende:

  • Data centraal verzamelen en grootschalig distribueren

De informatie wordt op één centraal punt verzameld en vervolgens gedeeld met alle eindgebruikers. Hierdoor heeft iedereen toegang tot dezelfde huidige informatie. Dit zorgt voor orde en minder fouten die ontstaan door miscommunicatie.

  • Processen integreren

ERP-software integreert processen, mensen en technologieën in elk bedrijf. Informatie binnen de organisatie wordt gestandaardiseerd en gebaseerd op gelijke definities. Deze constructies worden daarna gekoppeld aan de verschillende bedrijfsprocessen.

CBEE Remarkable – jouw partner in ERP

Wil jij een ERP systeem aanschaffen of implementeren voor jouw bedrijf in Amsterdam of omstreken? Dan is CBEE Remarkable dé partner voor jou! Voor elk bedrijf, groot of klein, kunnen wij een passende oplossing verzorgen. Wij stemmen de ERP software volledig af op jouw interne processen en doelstellingen. Tijdens de implementatie ondersteunen wij alle eindgebruikers en hebben een antwoord op al jouw vragen. Wij verzorgen voor jouw bedrijf in Amsterdam of omstreken de implementatie, adoptie en ondersteuning van jouw ERP oplossing. Afhangend van jouw voorkeur, bieden wij telefonische ondersteuning of komen wij graag langs voor een persoonlijk gesprek.

De voordelen van een ERP-systeem

Een passend ERP-systeem draagt bij aan de groei van jouw bedrijf in Amsterdam. Een ERP-systeem zorgt voor de automatisering van de bedrijfsprocessen. Hierdoor worden minder fouten gemaakt, wat leidt tot meer efficiëntie. Je werkt consistent en hebt een goed zakelijk inzicht in al jouw beslissingen. Ook zorgt een ERP-systeem er voor dat jij…

…kosten bespaart

…meer overzicht hebt

…beter samenwerkt

 

Kortom, het juiste ERP-systeem draagt bij aan de groei van jouw onderneming. Het gebruik van de juiste ERP-software maakt jouw onderneming efficiënter, flexibeler en sneller. Je beheerst je bedrijfsprocessen beter. Zo verkort je bijvoorbeeld de doorlooptijd van orders en verlaag je voorraadkosten. Tot slot ben je óók nog eens veel klantgerichter!

Over FinancialForce

Wij adviseren FinancialForce als uniek ERP-systeem. FinancialForce staat wereldwijd bekend als het enige ERP-systeem dat volledig customer centric is. De focus van je processen ligt hierdoor altijd op de klant, waar het uiteindelijk allemaal om draait. Om een klant-gecentreerd bedrijf te krijgen, moet je de complete customer lifecycle kunnen beheren in één systeem. FinancialForce maakt dit mogelijk, door cruciale data te verzamelen bij ieder contactpunt. Teams van verschillende afdelingen hebben toegang tot dezelfde set klant-, project- en financiële data om zo beter de inkomsten- en kostenindicatoren van belangrijke klantaccounts te begrijpen.

Het grootste voordeel van FinancialForce ligt in de cloud-based functie. Al jouw gebruikers hebben overal toegang tot de meest recente data, waardoor er geen fouten ontstaan. Je bent dus niet gebonden aan jouw locatie in Amsterdam, maar kunt overal met elk apparaat gemakkelijk inloggen!

Start met jouw eigen ERP-systeem!

Ben jij klaar om een ERP systeem aan te schaffen voor jouw bedrijf in Amsterdam of omstreken? Of ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen in dit proces? Wij helpen je graag met jouw FinancialForce oplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link