CRM-systeem Noord-Nederland

Wil jij met behulp van een CRM-systeem meer uit jouw onderneming in Noord-Nederland halen? Door middel van een CRM-systeem kan jij je processen optimaliseren en alle relaties met klanten beheren. Wij als CBEE Remarkable zijn jouw partner in de implementatie en het optimaliseren van jouw CRM oplossing in Noord-Nederland. Salesforce is wereldwijd het nummer één CRM-systeem.

Wat is CRM?

CRM is een afkorting van Customer Relationship Management. Met een CRM systeem beheer jij op een overzichtelijke manier je bestaande en potentiële klantrelaties in Noord-Nederland of omstreken. CRM biedt namelijk de mogelijkheid om jouw relatie met klanten, collega’s, leveranciers, partners en servicegebruikers te versterken. Het opbouwen van goede relaties is cruciaal voor het werven én binden van klanten. Door het gebruik van dashboards heb je alle waardevolle informatie bij de hand, om zo efficiënt mogelijk in te spelen op de wensen van jouw klanten in Noord-Nederland of omstreken.

Een CRM-systeem helpt met:

  • Sales- en marketingprognoses genereren
  • Gegevens gemakkelijk delen met andere gebruikers
  • Contactmomenten met de klantenservice volgen
  • Klantgegevens bijhouden

CBEE Remarkable – jouw partner in CRM

CBEE Remarkable denkt graag met jou mee tijdens het kiezen van een waardevol CRM systeem. Wij zorgen voor een op maat gemaakt plan, passend bij jouw onderneming. Onze oplossing is niet gebonden aan een groot of klein bedrijf, waardoor jij altijd je voordeel kunt doen met een goed CRM systeem. Wij ondersteunen bij het design en de perfecte implementatie van jouw CRM systeem in Noord-Nederland of omstreken. Ook tijdens het gebruik van jouw oplossing geven wij ondersteuning voor de eindgebruikers. In sommige gevallen lukt dit telefonisch, maar wij komen ook graag persoonlijk langs naar jouw onderneming in Noord-Nederland.

De voordelen van een CRM-systeem

Het voordeel van een goed CRM systeem voor jouw bedrijf in Noord-Nederland is het automatiseren en optimaliseren van jouw processen. Een CRM systeem helpt mee aan het behalen van meer winst voor je onderneming. Enkele voordelen van CRM zijn …

…meer inzicht te krijgen in jouw bedrijfsprocessen en -prestaties

…een sterke klantbinding en klanttevredenheid te realiseren

…sneller en beter samen te werken

Over Salesforce

Salesforce is wereldwijd de leider in cloudbased CRM-software. Het grote voordeel van een cloudbased systeem is de vrijheid die gecreëerd wordt: Je hebt overal toegang tot het systeem en dus ook tot alle waardevolle informatie die je nodig hebt voor jouw bedrijf in Noord-Nederland of omstreken. Het enige vereiste: een internetverbinding. Hierdoor kun je vanuit elke locatie klantinteracties bijhouden en eenvoudig jouw klanten bedienen. Salesforce staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waardoor je potentiële leads niet uit het oog verliest!

Start met jouw eigen CRM-systeem!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een CRM systeem voor jouw bedrijf in Noord-Nederland? Of wil jij hulp bij de implementatie of het design van jouw CRM oplossing? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link