CRM-systeem Groningen

Zoek jij een CRM-systeem in de omgeving van Groningen, om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Wil je meer uit jouw onderneming halen én de beste service leveren aan klanten? Dan helpen we je graag verder. Wij verzorgen de implementatie en optimalisatie van Salesforce. Dit is wereldwijd het nummer één CRM-systeem.

Wat is CRM?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Het helpt jou om (potentiële) klanten in de buurt van Groningen beter in kaart te brengen. Je ontdekt bijvoorbeeld snel hun wensen en voorkeuren. Hier kun je vervolgens op inspelen. Ook deel je gemakkelijk gegevens met collega’s. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere samenwerking. Daarnaast houd je uiteenlopende informatie bij, die wordt weergegeven in overzichtelijke dashboards. Zo worden salesprognoses, contactbeheer, leadbeheer en emailtracking kinderspel.

Een CRM-systeem helpt met:

  • Sales- en marketingprognoses genereren
  • Gegevens gemakkelijk delen met andere gebruikers
  • Contactmomenten met de klantenservice volgen
  • Klantgegevens bijhouden

CBEE Remarkable – jouw partner in CRM

Hoe groot of klein jouw bedrijf in Groningen ook is, je kunt altijd je voordeel doen met een CRM-systeem. Wij vinden namelijk voor elke ondernemer een gepaste oplossing. Bij CBEE Remarkable denken we graag met je mee. Zo helpen we met het perfecte design van jouw CRM-systeem. Op die manier komen we zeker tegemoet aan jouw bedrijfsdoelen én budget. Daarnaast zorgen we ervoor dat de implementatie soepel verloopt. Iedereen die het systeem gaat gebruiken wordt hierbij betrokken. Zo zul je als bedrijf alle kansen benutten die het CRM-systeem biedt. Ook als het systeem in gebruik is geven we ondersteuning waar nodig. Soms lukt dit telefonisch, maar we schromen uiteraard niet om persoonlijk naar Groningen te komen!

De voordelen van een CRM-systeem

Een goed CRM-systeem kan jouw bedrijf in Groningen laten groeien. Dat komt door de vele functies die processen automatiseren en optimaliseren. De aanschaf van een CRM-systeem brengt dan ook vele voordelen met zich mee. Zo helpt het jou onder andere om…

…meer inzicht te krijgen in jouw bedrijfsprocessen en -prestaties

…een sterke klantbinding en klanttevredenheid te realiseren

…sneller en beter samen te werken

Over Salesforce

Salesforce is wereldwijd het nummer één CRM-systeem. Hiermee houd je klantinteracties bij op het hoogste niveau. Je brengt eenvoudig de klantreis in kaart en je bedient jouw klanten optimaal. Verkopen, marketeren én een goede service leveren was nog nooit zo makkelijk. Bovendien doe je dit vanaf elke gewenste locatie. Salesforce is namelijk cloud-based. Dit betekent dat je overal toegang hebt tot het systeem. Of je nu in Groningen verkeert of heel ergens anders, jij kunt met elk apparaat inloggen. Het enige wat je nodig hebt is internetverbinding, en voilà.

Start met jouw eigen CRM-systeem!

Ben jij klaar om jouw bedrijf in Groningen naar een hoger niveau te tillen? Wil jij meer weten over de vele mogelijkheden van CRM? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link