CRM-systeem Friesland

Zoek jij een CRM-systeem in de omgeving van Friesland, om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Wil je meer uit jouw onderneming halen én de beste service leveren aan klanten? Dan helpen we je graag verder. Wij verzorgen de implementatie en optimalisatie van Salesforce. Dit is wereldwijd het nummer één CRM-systeem.

Wat is CRM?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Het helpt jou om (potentiële) klanten in de buurt van Friesland beter in kaart te brengen. Je ontdekt bijvoorbeeld snel hun wensen en voorkeuren. Hier kun je vervolgens op inspelen. Ook deel je gemakkelijk gegevens met collega’s. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere samenwerking. Daarnaast houd je uiteenlopende informatie bij, die wordt weergegeven in overzichtelijke dashboards. Zo worden salesprognoses, contactbeheer, leadbeheer en emailtracking kinderspel.

Een CRM-systeem helpt met:

  • Sales- en marketingprognoses genereren
  • Gegevens gemakkelijk delen met andere gebruikers
  • Contactmomenten met de klantenservice volgen
  • Klantgegevens bijhouden

CBEE Remarkable – jouw partner in CRM

Hoe groot of klein jouw bedrijf in Friesland ook is, je kunt altijd je voordeel doen met een CRM-systeem. Wij vinden namelijk voor elke ondernemer een gepaste oplossing. Bij CBEE Remarkable denken we graag met je mee. Zo helpen we met het perfecte design van jouw CRM-systeem. Op die manier komen we zeker tegemoet aan jouw bedrijfsdoelen én budget. Daarnaast zorgen we ervoor dat de implementatie soepel verloopt. Iedereen die het systeem gaat gebruiken wordt hierbij betrokken. Zo zul je als bedrijf alle kansen benutten die het CRM-systeem biedt. Ook als het systeem in gebruik is geven we ondersteuning waar nodig. Soms lukt dit telefonisch, maar we schromen uiteraard niet om persoonlijk naar Friesland te komen!

De voordelen van een CRM-systeem

Het voordeel van een goed CRM systeem voor jouw bedrijf in Friesland is het automatiseren en optimaliseren van jouw processen. Een CRM systeem helpt mee aan het behalen van meer winst voor je onderneming. Enkele voordelen van CRM zijn …

…meer inzicht te krijgen in jouw bedrijfsprocessen en -prestaties

…een sterke klantbinding en klanttevredenheid te realiseren

…sneller en beter samen te werken

Over Salesforce

Salesforce is wereldwijd de leider in cloudbased CRM-software. Het grote voordeel van een cloudbased systeem is de vrijheid die gecreëerd wordt: Je hebt overal toegang tot het systeem en dus ook tot alle waardevolle informatie die je nodig hebt voor jouw bedrijf in Friesland of omstreken. Het enige vereiste: een internetverbinding. Hierdoor kun je vanuit elke locatie klantinteracties bijhouden en eenvoudig jouw klanten bedienen. Salesforce staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waardoor je potentiële leads niet uit het oog verliest!

Start met jouw eigen CRM-systeem!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een CRM systeem voor jouw bedrijf in Friesland? Of wil jij hulp bij de implementatie of het design van jouw CRM oplossing? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link