Sales Cloud

Next level relatiebeheer voor bedrijven die zich durven te onderscheiden.

Wees jouw concurrenten een stap voor door kansen eerder te spotten. Geef jouw klanten de ervaring die ze verdienen door een gestroomlijnd proces van begin tot eind.Benut de geavanceerde automatiseringen van Salesforce en maak direct gebruik van de nieuwste functionaliteiten om de productiviteit te verhogen. Ontdek hoe Salesforce hét CRM platform voor de zakelijke dienstverlening is.

Banner
Icon

Lead Management

Maak gebruik van efficiënte leadtoewijzing, begeleid medewerkers in het verkoopproces en converteer leads naar potentiële kansen. Verhoog de conversie.

Icon

Opportunity Management

Sluit meer deals door het centraliseren van de juiste gegevens en het opslaan van elke interactie. Wees concurrenten een stap voor door poteniële klanten beter te kennen.

Icon

Real-time Dashboards

Weet altijd en overal wat er speelt met de real-time dashboards van Salesforce. Bekijk de voortgang via elk apparaat.

Sales Cloud implementatie van A tot Z. CBEE Remarkable ondersteunt in alle stappen.

Onze Remarkable Aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Sales Cloud
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruikers

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van lead tot cash, van eerste marketinginteractie tot aan het boeken van de factuur. Wij helpen organisaties het werkgeluk te verhogen door efficiënter en effectiever te werken met behulp van Sales Cloud. We automatiseren manuele handelingen en creëren zo een schaalbare werkwijze voor medewerkers.

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en FinancialForce.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Zo helpen we andere zakelijke dienstverleners met automatiseren.

Hoe VRelax van Start-up naar Scale-up ging met Salesforce

Banner
1  / 2

Het lid volledig centraal met Salesforce voor VNO-NCW MKB Noord

Banner
2  / 2

Meer informatie over Sales Cloud of een afspraak plannen?

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Hidden

Hidden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.