Banner

Zorgorganisaties willen als primair doel de juiste zorg op de juiste plek leveren, wanneer dat nodig is. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben organisaties een cliëntgericht platform nodig om betekenisvolle cliëntreizen te creëren. Met Salesforce voor zorgorganisaties geef je medewerkers de handvatten om optimaal samen te werken. Sla de informatie centraal op en creëer zo betrouwbare inzichten voor het management om de zorg te verbeteren. Maak impact waar het moet: Bij de cliënt.

Icon

Automatiseren en optimaliseren

Benut de geavanceerde automatiseringen van Salesforce en geef je medewerkers de tools die ze nodig hebben om waarde te leveren aan jouw cliënten. Verhoog de productiviteit en het werkgeluk.

Icon

Betekenisvolle cliëntreis

Breng alle waardevolle informatie samen op één platform en creëer een 360 graden cliëntbeeld. Stel de cliënt volledig centraal en geef ze de ervaring die ze verdienen.

Icon

Meer inzicht en beter samenwerking

Breng databronnen samen en genereer de inzichten die jouw zorgorganisatie verder helpen. Stel eenvoudig de juiste rapportages samen en verhoog de efficiëntie.

Wij begeleiden de volledige implementatie. Van plan tot uitvoering.

Onze Remarkable aanpak

  • hexa-shape Inventarisatie en analyse van de bestaande processen
  • hexa-shape Implementatie en optimalisatie van Salesforce
  • hexa-shape Training en begeleiding van de eindgebruiker

Wij begeleiden onze klanten bij het stroomlijnen van het proces van aanvraag tot uitstroom, van eerste interactie tot aan het boeken van de laatste factuur. Wij verzorgen Salesforce mplementaties toegespitst op de interne processen van jouw zorgorganisatie en verbeteren de samenwerking tussen afdelingen. Samen creëren we een betekenisvolle cliëntreis die jouw cliënten écht centraal stelt. 

Banner

Wij geloven in de kracht van slimme IT oplossingen om bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij geloven in de kracht van Salesforce en Certinia.

Dichtbij

Wij hebben een persoonlijke aanpak in al onze samenwerkingen. We zijn altijd dichtbij voor antwoord of advies. We schakelen snel en werken altijd aan het beste resultaat.

Ambitieus

Wij helpen organisaties om de beste bedrijfsresultaten te boeken en leggen de lat hoog. Samen met onze klanten werken we doelgericht aan het behalen van de gezette doelstellingen.

Samen

Een prettige en duurzame samenwerking vinden we belangrijk. Door onze krachten te bundelen op het gebied van sales, service, marketing en finance werken we, samen met de klant, naar een succesvolle toekomst van hun bedrijf

Salesforce integreert met vele bekende applicaties.

AFAS logo
Docusign logo
Azure logo

Naast dat Salesforce eindeloze native oplossingen biedt, koppelt het met vele bekende applicaties.

Zo helpen we andere klanten met automatiseren.

Salesforce als Katalysator voor Groei: Het Succesverhaal van MedEnvoy Global

Banner
1  / 1

Ook benieuwd hoe je Salesforce kan laten werken voor jouw zorgorganisatie?

Banner

Chris Boonstra

Eigenaar & Business Partner

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je op onze nieuwsbrief

Inschrijven
close-link